18 de febrer 2017

La premiada 'Psicosi de les 4:48', un dels èxits de la temporada

Teatre de l'Aurora
Butlletí 327dimarts, 14.02.17 facebook  twitter  youtube
-
UNA MAGISTRAL ANNA ALARCÓN A 'PSICOSI DE LES 4:48', PREMI BBVA DE TEATRE 2016, EN DUES ÚNIQUES FUNCIONS
-
'Psicosi de les 4:48' amb la coneguda actriu Anna
Alarcón
-
18/19 FEBRER
Dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
TEATRE
Més informació i venda d'entrades
La coneguda actriu Anna Alarcón protagonitza aquesta peça clau de l'obra de Sarah Kane, dramaturga de culte internacional. L'actriu realitza un treball d'entrega absoluta damunt l'escenari, amb una interpretació intensa i plena de matisos que deixa als espectadors clavats a la butaca. Un treball reconegut doblement amb el Premi BBVA de Teatre 2016 al millor espectacle i a la millor actriuAlarcón compta amb una llarga trajectòria en teatre (com Sé de un lugar, que vam veure a l'Aurora) i a la televisió (La RieraPop ràpidEl cor de la ciutat, etc).
4:48 no és un codi secret. És l'hora exacta de la matinada quan les drogues del tractament antidepressiu comencen a deixar una mica clar el cap abans de perdre l'efecte del tot i donar pas, novament, a l'angoixa. També és l'hora amb més suïcidis. Aquest és el moment escollit per Sarah Kane per retratar la seva experiència personal amb la malaltia que va fer que aquest text fos, finalment, l'últim.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
A LA VENDA ELS ABONAMENTS PER A LA PROGRAMACIÓ GENER/MAIG 2017
-
Venda
d'abonaments per a la Programació Gener/Maig
-
Et proposem els nostres abonaments per tal que, si t'agrada molt venir al nostre teatre, et surti encara més econòmic. T'oferim un abonament de 4 espectacles per només 40€ (33% de descompte). Els 4 espectacles s'han de triar entre aquells marcats com a abonables en la nova Programació Gener/Maig 2017. Els abonaments es poden adquirir fins el 18 de febrer trucant al telèfon 93 805 00 75.
Llegir-ne més
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
Grup CarlesUltramagic
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada
-
www.teatreaurora.cat
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...