28 de febrer 2017

Més públic a Temporada Alta Amèrica Llatina



6.380 espectadors han assistit a la cinquena edició del festival teatral

Temporada Alta a l'Amèrica Llatina ha tancat amb unes xifres de rècord: en total, 6.380 espectadors (1.800 més que el 2016), 74 funcions (23 més que l'any passat), 17 espectacles i un complet programa d'activitats paral·leles.

Amb aquestes xifres, el festival, que s'ha celebrat a tres subseus (Buenos Aires, Lima i Montevideo), ha tancat la cinquena edició consolidant-se com una plataforma per a donar a conèixer la dramatúrgia i les produccions catalanes i balears, en un espai de trobada i intercanvi entre el teatre del país i el llatinoamericà. Entre les novetats, cal destacar l'extens programa d'activitats paral·leles (xerrades i taules rodones) a Buenos Aires i a Lima amb la participació d'alguns dels artistes del Festival (380 assistents). Continuant amb la línia iniciada en la passada edició, s'han combinat espectacles catalans i balears amb produccions d'altres països convidats (Mèxic, Xile, l'Uruguai, el Perú, França i l'Argentina) un fet que ha permès l'intercanvi d'experiències entre companyies dels dos costats de l'Atlàntic. Marta Barceló (guanyadora del torneig de dramatúrgia de Temporada Alta 2016) també es va proclamar guanyadora del V Torneo de Dramaturgia Transatlántico amb el text Tocar mare.

Publicat per
Anuncis del festival a l'Amèrica Llatina Foto: BITÓ.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...