diumenge, 5 de febrer de 2017

La Sala Muntaner estrena 'Paradís pintat'


La pallassa Pepa Plana protagonitza aquesta reflexió que enfronta l'art i la realitat
Qui no ha vist mai un quadre pintat d'aquells que tracten de representar la imatge ideal del paradís, amb tot d'àngels pintats? Un d'aquests quadres típics del barroc és la referència del nou espectacle de la pallassa Pepa Plana, que torna a l'escenari de la Sala Muntaner per presentar-nos Paradís pintat entre el 25 de gener i el 19 de febrer. El muntatge és fruit de la col·laboració entre la famosa artista, referent del clown a casa nostra, i el director Ferruccio Cainero, un gran expert en el gènere de la Commedia dell’Arte i de l'art de fer riure.
Paradís pintat està protagonitzat per un personatge que vol volar per ser un àngel com tota la resta, el desig de ser un àngel normal. Però no se'n surt, i el fet de no saber volar no serà un impediment quan els esdeveniments facin un tomb imprevist. L'espectacle compta amb una ambientació detallada i impactant gràcies a la incorporació al muntatge dels vídeos de l'estudi Nueveojos, que ens ajudaran a imaginar les grans aventures que viurà el personatge principal.
Pepa Plana torna als escenaris de Barcelona per oferir-nos un espectacle diferent, optimista i molt tendre. Com a referent nacional i europeu del gènere, els espectacles de Plana es distingeixen per la qualitat i pels esforços a l'hora de fer visible la feina de les pallasses de tot el món. Entre els seus treballs anteriors destaquen De Pe a PaGiulietta, L'atzar o Penélope i el seu pas pel Cirque du Soleil.
Més informació al web de la Sala Muntaner.
publicat

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: