23 de febrer 2017

El Joan marxa per la porta gran i arriben "Las Madres Presas"!

TANTA-
RANTANA 

Comiats i retorns!

Aquesta setmana no només ens acomiadarem del Joan, el protagonista de #MarsJoan que vol marxar a Mart, sinó que haurem de dir adéu a tota la companyia Dara, ja que és la seva última setmana.
Ho han tornat a fer! èxit de públic altre cop! No et perdis aquest Mars Joan renovat! T'ho posem fàcil.

Però no seran tot comiats aquesta setmana, Pilar Martínez (Ay, Carmela!) torna al Tantarantana amb una història íntima, especial i real!
Viatja a Mart per 10 €
Las Madres Presas:
Una història real de resistència i dignitat
L’actriu valenciana Pilar Martínez (Premi d'Interpretació Memorial Margarida Xirgu 2002 per "Ay, Carmela") dirigeix i protagonitza un emocionant testimoni de resistència i dignitat.

Las madres presas és la crònica real d'uns fets que no apareixen en els llibres d'història. Dues mares, Josefa i Aurora, que represaliades durant la postguerra, es van conèixer a la presó i van lluitar juntes per treure a les seves famílies de la misèria i la repressió, emigrant a València. Un homenatge a totes aquestes dones anònimes que amb la seva resistència van vèncer, tot i pertànyer al bàndol dels vençuts.


ENTRADA ESPECIAL MADRES PRESAS 5 €
Copyright © 2017 Teatre Tantarantana, All rights reserved.


Our mailing address is:

Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22, Barcelona, Espanya
BarcelonaCT 08001
Spain

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...