03 de febrer 2017

El darrer espectacle d'un dels dramaturgs catalans més internacionals

Teatre de l'Aurora
Butlletí 325dimarts, 31.01.17 facebook  twitter  youtube
-
JOSEP MARIA MIRÓ I LA RUTA 40 ABORDEN LES DIFERÈNCIES ENTRE EL RELAT OFICIAL I LA HISTÒRIA REAL A 'CÚBIT'
-
'Cúbit' de Josep Maria Miró, amb La Ruta
40
-
3/4/5 FEBRER
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
TEATRE
Més informació i venda d'entrades
Dos germans d'uns 30 anys tornen a casa de la mare per passar-hi un cap de setmana. En arribar, es troben que la mare hi té instal·lat un noi de la seva edat que l'ajuda a escriure un llibre sobre la Fundació que van posar en marxa els pares d'uns i altres fa 25 anys. Els dos germans es queden una mica perplexos i es pregunten... per què la seva mare ha escollit com ajudant el fill d'algú amb qui el pare no tenia bona relació?
Fins a quin punt és veraç un relat oficial? De quina manera construïm la memòria? Són algunes de les preguntes que planteja Cúbit, el vuitè espectacle de La Ruta 40 després de l'èxit de El llarg dinar de Nadal (Premi Butaca 2015). Un text intel·ligent escrit i dirigit per Josep Maria Miró, dramaturg català d'èxit internacional (El principi d'Arquimedes), que aborda les diferències entre la construcció del relat oficial i la història real a partir de les tensions en el si d'una família. Un espectacle que no deixarà ningú indiferent. Es va estrenar amb èxit al darrer Festival Temporada Alta i es podrà veure a Igualada abans de fer temporada al Teatre Lliure.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
A LA VENDA ELS ABONAMENTS PER A LA PROGRAMACIÓ GENER/MAIG 2017
-
Venda
d'abonaments per a la Programació Gener/Maig
-
Et proposem els nostres abonaments per tal que, si t'agrada molt venir al nostre teatre, et surti encara més econòmic. T'oferim un abonament de 4 espectacles per només 40€ (33% de descompte). Els 4 espectacles s'han de triar entre aquells marcats com a abonables en la nova Programació Gener/Maig 2017. Els abonaments es poden adquirir fins el 18 de febrer trucant al telèfon 93 805 00 75.
Llegir-ne més
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
Grup CarlesUltramagic
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada
-
www.teatreaurora.cat
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...