dissabte, 25 de febrer de 2017

La Passió d’Ulldecona farà la seva preestrena a AscóVídeo Ascó TV // ASCÓ

0 Comments | Google+ | Whatsapp | Facebook |Twitter


La Passió d’Ulldecona és una de les representacions més icòniques de les Terres de l’Ebre, amb més de 60 anys d’història i amb reconeixements com la qualificació d’obra d’interès turístic a nivell nacional. I per primera vegada, i des d’Ascó, es farà la preestrena de l’edició d’enguany dins del territori. Aquests dies membres del patronat prenien mides en el que serà l’escenari d’aquest espectacle teatral que tindrà lloc a Ascó diumenge 12 de març. I és que el casal municipal serà l’escenari en el qual es podrà veure en primícia la representació d’aquest 2017 de la passió d’Ulldecona, una preestrena que fins ara no s’havia fet en Terres Ebrenques. 

La iniciativa parteix de la comissió de festes locals, que ha marcat al calendari el 12 de març, un cap de setmana anterior a l’estrena d’Ulldecona i una setmana després de la presentació de l’obra a Cervera. 

La representació de la Passió d’Ulldecona atreu milers de visitants cada any a aquesta població del Montsià. Tot un espectacle d’unes tres hores de durada i més de 130 figurants, i que no cal ser religiós per gaudir-ne. 

  • Tot i que el dia i l’hora de la representació estan confirmats, el dia 12 de març a les 16.30 hores, queda pendent encara per conèixer les opcions que hi haurà per adquirir les entrades.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: