dimarts, 14 de febrer de 2017

Els Pastorets de Calaf tanquen la temporada per sobre dels 2.000 espectadorsLa representació al Casal aconsegueix tres quarts d’entrada en cada sessió

Aquesta temporada 2016-2017 els Pastorets de Calaf han reeditat les bones xifres de les darreres edicions. A més de superar els dos milers de nou amb els "grans", els Pastorets Infantils han portat vora 500 persones cada sessió.

El diumenge, 29 de gener es va fer la darrera funció de la La temporada 2016-2017 dels Pastorets de Calaf, que s'ha tancat amb un balanç força positiu: Les 5 funcions que es van programar van obtenir una molt bona assistència de públic, sense arribar al ple absolut en cap d'elles, però superant totes elles els tres quarts de l'aforament de la Sala Folch i Torres del Casal de Calaf. En total, han passat pel Casal 2.210 espectadors.

Enguany han estat molts els grups organitzats que d'arreu de Catalunya han presenciat alguna de les funcions. Des de casals d'avis, a grups de teatre que també representen Pastorets, passant per grups del més heterogeni, han passat pel Pastorets de Calaf. I el que és més important: Les seves expectatives han estat més que satisfetes. No imaginaven que uns Pastorets podien ser un espectacle com el que han presenciat.

I com en altres temporades, també han passat pels Pastorets de Calaf càrrecs polítics, artistes i diferents personalitats que amb la seva presència, d'una manera o altra ajuden a donar una mica més de difusió a aquest espectacle.

Són gairebé 5 mesos de feina per a molts dels participants en aquest esdeveniment, que ofereixen desinteressadament la seva feina per tal que els Pastorets de Calaf esdevinguin, any rere any, els Pastorets més espectaculars de Catalunya. No hi ha dubte que ho aconsegueixen, i així ho els ho fa saber el públic des de fa tants anys.

Els Pastorets de Calaf reposaran uns quants mesos, però de ben segur que pel cap dels seus responsables ja volten noves idees per fer-les realitat a les funcions de la temporada vinent.

PUBLICAT PER


ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: