23 de febrer 2017

La música i el teatre que t'espera

  

La música i el teatre que t'espera

Notícies

Dijous es posaran a la venda les entrades del
21/02/2017
Dijous es posaran a la venda les entrades del "Canta Gran!"

Aquest dijous 23 de febrer es posaran a la venda les entrades del concert participatiu Canta Gran! 

Per primer cop a Vilafranca el dissabte 11 de març 200 persones grans de diverses formacions corals interpretaran una cantata a l'Auditori de Vilafranca. Un projecte amb set músics professionals, una direcció i uns solistes professionals que, junta amb els cantants amateurs, faran d'aquest concert una experiència única tant dintre com fora de l'escenari. Hi participaran la Societat Coral El Coro (Vilafranca), Coral Tívoli (Vilafranca), Coral La Girada (Vilafranca), Coral de l'Institut Eugeni d'Ors (Vilafranca), Coral Sant Magí (Tarragona), Coral Esplai de Reus (Reus) i Coral l'Esplai (Vilanova).
 
Aquest dijous dia 23 de febrer es posaran a la venda al preu únic de 5€ (preu venda anticipada) les entrades per a aquest espectacle a la taquilla de Cal Bolet de 18 a 20h i també per internet (sense comissions).
Mes informació »

Espectacles

Música

04/03/2017 19:00 h
  

 

Lloc:
Auditori de Vinseum

Durada:
1 hora

Més informació »
 Tast de Cambra 4 de l'OCP
La Sonata Primavera de Beethoven
La Sonata Primavera de Beethoven és una de les seves obres de cambra més populars i apreciades. Les seves melodies destil·len optimisme i joia i és, sens dubte, una de les peces on trobem el Beethoven més humorístic i enginyós. 
Laura Rafecas, violinista titular de l’Orquestra de Cambra del Penedès, ens interpretarà aquesta obra de referència del geni alemany, acompanyada al piano per Marc Torres. 
 
FITXA ARTÍSTICA
Violí Laura Rafecas
Piano Marc Torres 
 
Vinseum i Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori Municipal amb uns concerts de format més reduït. Els principals valors d’aquesta nova línia són acostar al públic de Vilafranca i de la comarca música de cambra de qualitat i potenciar la vinculació amb la música d’un espai de rellevància cultural com Vinseum.
Els concerts es complementaran amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca. Cellers sensibles vers l’art i la cultura que són una part essencial d’aquest projecte.
 
L’Orquestra de Cambra del Penedès en petit format.  Tast musical amb una petita degustació de vi o cava d’un celler emblemàtic del Penedès. 

Aforament: 168 localitats no numerades. 
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

 
Música

05/03/2017 19:00 h
  

 

Lloc:
Auditori Municipal

Durada:
1h i 20 min

Més informació »
 Taller de Músics
Chicuelo & Marco Mezquida
Pocs compositors i guitarristes ha donat el flamenco tan sòlids i influents com Juan Gómez, Chicuelo. Guanyador d’un Goya, brillant com a solista o com a soci de Poveda i Duquende, un escollit.
 
Marco Mezquida: músic total, rotund, creador d'un pianisme únic, que s'enriqueix en la diversitat i que no ha parat de sorprendre des de la seva irrupció en l'escena europea. 

Cruïlla de camins de dues personalitats artístiques tan nítides com dúctils. Una intersecció marcada per l'autenticitat, l'admiració mútua i l'entrega a la música. 

FITXA ARTÍSTICA
Piano Marco Mezquida 
Guitarra flamenca Juan Gómez “Chicuelo” 
Percussió Paco de Mode 
Una coproducció del Taller de Músics amb la Fira Mediterrània de Manresa
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
 
Aforament: 452 localitats numerades.

 
Familiars

05/03/2017 12:00 h
  

 

Lloc:
Teatre Cal Bolet

Durada:
55 minuts

Més informació »
 Cia. El Replà Produccions
Les princeses també es tiren pets
La reina del mirall s’assabenta que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits tots els secrets de les princeses més famoses del món. La Reina del Mirall necessita trobar aquest llibre urgentment i fer saber al món que les princeses no són perfectes, que també tenen defectes. A partir d’aquest punt, comença una esbojarrada aventura on al final queda demostrat que la perfecció no existeix i ni falta que fa.
 
FITXA ARTÍSTICA 
Dramatúrgia i direcció: Joan Sors
Actors: Marc Fontanals, Alba Grau i Júlia Serra 
Veu Ànec i Gripau: Xavi Clapés
Veu Mirall: Miquel Roselló
Música: Ramon Bau
 
Aforament: 386 localitats numerades.
 
Recomanat: a partir de 3 anys. 

 
Altres activitats

11/03/2017 18:00 h
  

 

Lloc:
Auditori Municipal

Durada:
50 min

Més informació »
 Tòtems
Canta Gran!
Per primer cop a Vilafranca us presentem un concert amb uns protagonistes entranyables: 200 persones grans de diverses formacions corals interpretant una cantata a l'escenari de l’Auditori Municipal.

Una producció de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Auditori de Barcelona que beu del Cantània en el que Vilafranca ja fa anys que participa amb l’alumnat de 6è de les escoles vilafranquines.  Un projecte amb set músics professionals, una direcció i uns solistes professionals que, junt amb els cantants amateurs, faran d’aquest concert una experiència única tant dintre com fora de l’escenari.

FITXA ARTÍSTICA
Text Pilar Cabot  
Composició musical Gerard Pastor 
Direcció musical Montserrat Meneses 
Direcció escènica Ignasi Tomàs 
Solista Maria Santallusia 
Solista Xavier Fernández 
Corals participants: Societat Coral El Coro (Vilafranca), Coral Tívoli (Vilafranca), Coral La Girada (Vilafranca), Coral de l’Institut IES Eugeni d’Ors (Vilafranca), Coral Sant Magí (Tarragona), Coral Esplai de Reus (Reus) i Coral L'Esplai (Vilanova).
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
 
Aforament: 460 localitats numerades.

 
Teatre

12/03/2017 19:00 h
  

 

Lloc:
Teatre Cal Bolet

Durada:
1h i 20 min

Més informació »
 La Perla 29
L’Hostalera, de Carlo Goldoni
Mirandolina porta l’hostal que va heretar del seu pare. Molts dels clients que hi arriben, especialment els homes, acaben rendint-se als seus peus, i tots s’hi estan molt més temps del que esperaven. Però una tarda n’arriba un que sembla no voler saber-ne res i Mirandolina decideix temptar-lo. 

Una pretesa guerra de sexes que es convertirà en un joc gens innocent. Una comèdia plena de preguntes sobre el sexe i l’amor però també sobre la raó.
 
Un joc creat per Goldoni, estrenat el 1753, versionat per Pau Carrió i interpretat per 7 joves actors de La Perla29.
 
FITXA ARTÍSTICA 
Text Carlo Goldoni
Versió i direcció Pau Carrió
Interpretació Laura Aubert, David Verdaguer, Júlia Barceló, Javier Beltran, Jordi Oriol, Alba Pujol i Marc Rodríguez
 
Atenció.  Canvi de repartiment.  Mireia Illamola substituirà Júlia Barceló i Pep Ambrós a Javier Beltrán.
 
Aforament: 386 localitats numerades.
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...