22 de febrer 2017

Última setmana de "La falsa suicida" i novetats

última setmana per venir a veure 
La falsa suicida d'Angélica Liddell
fins el 26 de febrer
Ofelia i Horacio, personatges sorgits de Hamlet, es retroben fora de l’obra shakespeariana. Ofelia es guanya la vida en un peep show des que va caure d’un cinquè pis i va sobreviure. Horacio, llop solitari i esguerrat, la visita sovint. En aquesta tragèdia contemporània Angélica Liddell ens proposa un viatge íntim i inquietant de dos outsiders a través de les relacions de poder, la solitud, les expectatives vitals i un passat amb el qual tard o d’hora hauran de saldar comptes.

fitxa artística
Marta Díez – Ofelia
Jon James Barousse – Horacio

Ona Grau – Escenografia, vestuari i llums
Sadurní Vergés – Direcció i so

per més informació i reserves, aquí
o envieu un mail a info@lavilella.com
recull de premsa.
 
Teniu curiositat per saber què diu la gent deLa falsa suicida? Ara podeu llegir cadascuna de les crítiques publicades en els últims dies!
 
Tennessee (W). La vida secreta de Tennessee Williams
cia Teatre Blau  |  Martí Peraferrer

L'espectacle gironí més representat a sudamèrica estarà programat
a La Vilella del 2 al 26 de març.
Amb prop de 400 funcions que l’han portat a Mèxic, Argentina o Uruguai, viu una nova etapa. Aquest monòleg vol aproximar-se encara més al públic i planteja una versió de petit format on la proximitat i la comunicació amb el públic és molt més intensa. Les emocions i el sentiments del dramaturg nord-americà Tennessee Wiliams se’ns enganxen a la pell d’una manera molt més compromesa i on l’actor i l’espectador no es poden escapar d’establir un vincle de sensacions i impressions inoblidables.

Aquest monòleg teatral no deixa indiferent l’espectador, que s’endinsa en la gran muntanya russa d’emocions que va ser la vida d’aquest genial, reconegut i maltractat autor teatral. L’obra ha rebut una gran quantitat de bones crítiques arreu dels escenaris que ha trepitjat i ara vol anar més enllà, experimentant en el camp de la proximitat, del compromís amb el públic i del que s’anomena teatre de butxaca.

 
per més informació i reserves, aquí
o envieu un mail a info@lavilella.com
Si ets soci de La Vilella i ets del Poble Sec, estigues atent al dia 004 de cada espectacle perquè podràs venir per 5€. I si véns acompanyat, el teu o la teva acompanyant també pagarà 5€.
 
dissabte 4 de març:
dia 004 de Tennessee (W). La vida secreta de Tennessee Williams
acaba la residència d'Alicia 
de la companyia Menú Teatral 
El proper 27 de febrer a les 21h es podrà veure unamostra final del treball a la Vilella. 

Es tracta d’un muntatge basat en ‘Alícia al país de les meravelles’ i ‘Alícia a través del mirall’ de Lewis Carroll. Com si es tractés d’un estat alterat de la consciència, ens endinsarem en el món de Les Meravelles, el món d’Alícia, on el nonsense i els somnis són l’única norma a seguir. L’espectacle, que respecte gran part del text de Carroll, és un passeig per la psique d’Alícia, on es qüestiona la identitat, i la relació amb el món que l’envolta vers el seu propi món interior. És un viatge, sense direcció, és un viatge interior, cap als camins que hi ha dins de la ment.
L'espectacle s’estrenarà a la sala Atrium de Barcelona del 8 al 31 de març de 2017.

per més informació i reserves, aquí
o envieu un mail a info@lavilella.com


L'entrada serà amb taquilla inversa!

nou grup d'entrenament actoral a iam studio 
Encara queden tres places disponibles!

Adreçat a actors i actrius que es volen seguir formant. A partir del sistema iam, es fa una part d'entrenament físic i veu, i una segona de creació o text, segons les necessitats de cadascú.
 
+info de la tècnica, aquí
 info@iamtheatrestudio.com
 


estem d'obres a la Vilella...
 
... Aviat tindreu més novetats del nou espai que estem reformant!
Si us agrada la programació de La Vilella, no us podeu perdre
els espectacles de la Sala Fènix!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...