divendres, 21 de juliol de 2017

Aquest estiu tindrem teatre al Tantarantana: CLAQUÉ O NO una refrescant comèdia sobre les vocacions professionals

Del 16 d'agost al 17 de setembre
Sala Baixos22
A l'estiu tindrem teatre al #Tantarantana!

Arriba l'últim espectacle d'El Cicló!
 

Claqué o no

 DARA
 
El Cicló 2017 (Cicle de Companyies Independents en Residència) acaba amb la Companyia Dara que, després de l’èxit de Mars Joan, presenta el seu nou espectacle Claqué o no. Una comèdia sobre les professions, vocacions, intuïcions i canvis de rumb laborals que moltes vegades, no entén ningú. Claqué o no, escrita i dirigida per Roc Esquius i protagonitzada per Núria Deulofeu i Isidre Montserrat, es podrà veure a la sala Baixos22 del 16 d’agost al 17 de setembre.

Una dona amb una carrera brillant, una professió que li cau com anell al dit i que ocupa un lloc de feina molt important per a tothom, vol deixar-ho tot per dedicar-se professionalment a ballar claqué. Per acabar-ho d'adobar, en tant sols quinze segons, es fa evident per a tothom que la vegi que mai, mai, farà ni un sol pas de claqué que mereixi ser vist. Però ella vol ballar claqué. Un funcionari del govern, dedicat a que tothom ocupi el lloc de treball pel qual està més preparat i en el que, per tant, es sent més realitzat, ha arribat per frustrar els seus plans. Ella no pot ballar claqué.
QUÈ ÉS L'ENTRADA ANTICIPADA? 5 raons per saber-ho!

1) L'entrada anticipada és aquella que surt AL MILLOR PREU (11€ enlloc de 21€ )

2) Només es pot comprar a través de la nostra pàgina web 
www.tantarantana.com ()

3) Només es pot comprar abans de l'estrena de l'espectacle en qüestió (encara esteu a temps💨)

4) Es poden escollir les millors butaques (perquè sereu dels primers en comprar-les )

5) Ara que ja ho sabeu tot... 'Claqué o no' del 17 d'agost al 17 de setembre. Teatre a l'estiu, comèdia sobre les vocacions i professions, i una mica de Vino Afortunado a la sortida de la funció. Necessiteu més motius ?
COMPRAR ENTRADA ANTICIPADA
MARXEM DE VACANCES UNS DIES!!

(Part de) l'equip Tantarantana us desitja un bon estiu!! nNosaltres marxem de vacances uns dies però a l'agost ja tornem a estar en ple rendiment per treballar l'estrena de 'Claqué o no' i preparar la nova temporada!!

Gaudiu de la platja, la piscina, la muntanya i d'allà on aneu! Salut i cultura!

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: