divendres, 14 de juliol de 2017

Temporada Alta avança mitja hora les funcions i abaixa preusEl festival Temporada Alta , i en general els equipaments teatrals de Girona i Salt, avançaran l’horari de les funcions entre setmana després de valorar les respostes d’una enquesta feta a 1.861 espectadors en l’última edició, de manera que els espectacles començaran a les 20.30 h, excepte en alguns casos concrets. El festival, que ha fet públic el cartell de la 26a edició –obra del fotògraf vigatà Manel Esclusa–, ha anunciat que reduirà els preus de les entrades com a conseqüència de la baixada de l’IVA cultural del 21% al 10%. Els organitzadors del festival, que tindrà lloc de l’11 d’octubre al 10 de desembre, han assenyalat, però, que “la reducció s’ha aplicat de manera desigual” i “s’ha disminuït més el preu de les entrades més econòmiques i no tant el de les més cares, per així facilitar l’accés al segment de públic més ampli possible”. Avui a les 10 h es posaran a la venda les entrades d’alguns espectacles.

Estrena de Drexler

Entre aquests espectacles, hi haurà l’estrena en primícia a l’Estat espanyol del nou disc de Jorge Drexler, que ja va actuar el novembre passat al festival. Els Amics de les Arts, la maliana Oumou Sangaré, Buika, The Gramophone Allstars Big Band i Diego El Cigala completen l’avançament de la programació musical.

També es posen avui a la venda les entrades de Saloon, de Cirque Éloize; E.V.A., de T de Teatre, amb direcció de Julio Manrique; Art, de Yasmina Reza, dirigit per Miquel Gorriz; Federico García, de Pep Tosar; El Petit Príncep, d’Àngel Llàcer i Manu Guix, i ¡Quien tuvo retuvo!, de Faemino y Cansado. La programació completa de Temporada Alta es presentarà l’1 de setembre.


Publicat per
El cartell del festival Foto: MANEL ESCLUSA.
X. CASTILLÓN - GIRONA / SALT

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: