dissabte, 1 de juliol de 2017

Acabem la temporada amb un BREUS: "Li/ea/ving, acte 1"


Li/ea/ving, acte 1.
Mostra dels BREUS de la cia. Sargantana
dissabte 1 de juliol a les 20h
- taquilla inversa -
Cia Sargantana us presentem tres dels monòlegs que han estat la llavor del projecte en el qual actualment estem treballant, The Li/ea/ving Project. Us parlarem de l'exili a través de tres històries, de tres testimonis que lluiten per sobreviure i que han de fer front a la decisió més difícil de la seva vida: quedar-se o fugir.

_BREUS és una trobada al voltant de peces teatrals breus amb una temàtica social. Volem generar un diàleg al voltant del que s'acaba de veure entre tots els assistents, tant públic com creadors, per a propiciar canvis en el nostre entorn.

_Aquestes trobades són habitualment fora de l'espai teatral, busquem el lloc adient per a cada mostra, per fugir de la idea anquilosada que sovint té la gent del teatre i permetre un millor diàleg i, al mateix temps, un acostament al teatre, una creació de públic.

_BREUS és la punta de l'iceberg, el resultat de mesos de treball. Al mateix temps, és l'inici d'alguna cosa, una nova manera de parlar amb el públic d'avui en dia, és la base del  que podran ser eines per a tots aquells que busquin un teatre entretingut, però no d'entreteniment, tant creadors com públic.
cal fer reserva prèvia a
Voleu fer-vos socis de La Vilella
per la temporada 2017-18?

Si us feu socis abans del 30 de setembre, tindreu un 2x1
per venir a veure el primer espectacle de la temporada:
Si jo no hi fos (la festa seria més divertida) 
de la cia Espai en Construcció
Per què ser soci
de La Vilella?
La Vilella és un projecte centrat en els socis, que va més enllà d’un espai d’exhibició. És un espai de trobada a través de les arts escèniques, per a establir un diàleg sobre el temps i el món en el qual vivim.

Més enllà  d’oferir entrades a preu reduït, proposem activitats culturals al voltant de l’escena, moltes exclusives per a socis i moltes d’elles gratuïtes. La participació dels socis també ens permet dur a terme accions socials com ara “l’entrada solidària”, per acostar el teatre a tothom.

La Vilella ofereix als socis un espai de reunió i trobada, participar en l’elecció dels temes i en la valoració de la programació. De fet, alguns dels muntatges d’enguany són fruit de la demanda i les recomanacions dels socis.

La Vilella és un espai autogestionat que necessita el suport econòmic dels seus socis. cia. Sargantana gestiona de forma totalment altruista l’espai, però per a poder desenvolupar totes les activitats necessita l’ajuda dels socis.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: