divendres, 28 de juliol de 2017

La Mostra de 2018 obre portes a les inscripcions d'espectaclesLa propera edició està fixada del 12 al 15 d’abril de l’any que ve

Queden nou mesos fins que la Mostra aixequi el teló, però ja comença el laboriós procés de selecció de la cinquantena d'obres que seran escollides. Fins a mitjans de setembre, hi ha temps per enviar-les.

El camí cap a la Mostra d'Igualada 2017 ja ha començat. S'ha obert el període d'inscripcions de les companyies per sol·licitar actuar a la 29a edició de La Mostra d'Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil que es durà a terme del 12 al 15 d'abril de 2018. Les sol·licituds romandran obertes fins al 15 de setembre i es formalitzen en línia a través del portal de La Mostra (www.lamostraigualada.cat), on es detallen les condicions de participació. Hi poden optar totes les companyies professionals que presentin propostes escèniques adreçades a un públic infantil, juvenil o familiar.

Els espectacles tindran la valoració de la direcció artística de la fira en base a la seva "qualitat, novetat, dramatúrgia, innovació en el llenguatge i aportació en el format". Hi tenen cabuda tots els gèneres, tant a sala com al carrer. Tot i que la majoria de les companyies són catalanes, també s'inclouran formacions procedents de la resta de l'Estat espanyol i internacionals. Tindran prioritat en la selecció les companyies que no hagin participat a la fira l'edició anterior. El 2017 la fira va programar 52 espectacles (15 estrenes) seleccionats entre més de 660 propostes rebudes, la xifra més alta registrada fins al moment, fet que demostra la importància de La Mostra com a punt estratègic del sector de les arts escèniques per a tots els públics.

Publicat per

Total de visualitzacions de pàgina: