dijous, 20 de juliol de 2017

«Una dona sense importància» guanya la mostra de teatre jove de Vic L'obra interpretada per la companyia de Teatre La Palangana formarà part de la programació de l'Atlàntida la propera temporada
'Una dona sense importància' es va representar a principis de juliol | Joan Parera

Una dona sense importància de Teatre la Palangana ha estat l'obra guanyadora de la Mostra de Teatre Jove "Molta Merda!" que va aixecar el teló el dijous 6 de juliol amb Això és el què hi ha d'Escènic Vic. Els dos espectacles presentades a concurs, Una dona sense importància de Teatre La Palangana i Animals de Companyia de Gottic Teatre, es van escenificar el divendres 7 i dissabte 8 on el públic va poder votar la seva preferida, decidint-ne el guanyador d'aquesta edició.

L'obra guanyadora formarà part de la programació de l'Atlàntida per la temporada vinent. Amb aquest nou format de la Mostra, promogut des de l'Ajuntament de Vic, es pretén fomentar l'impuls del treball creatiu realitzat pels grups locals. Celebrada en el marc de la Festa Major de Vic, la Mostra de Teatre Jove es va tancar amb La Gran nit de Lurdes G d'Escènic Vic el passat diumenge 9 de juliol.

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: