dimecres, 12 de juliol de 2017

Un Quixot amb titelles dins la programació del GrecL’Almeria Teatre estrena una versió molt peculiar de l’obra de Cervantes a càrrec del dramaturg canadenc Philippe Soldevilla

Fa dos anys, la segona part del Quixot, que culminava l’obra mestra de Miguel de Cervantes, celebrava els seus 400 anys de vida. En aquest temps, la novel·la s’ha consolidat com un cim inigualable que manté tota la seva màgia, tota la seva intel·ligència i misteri, i que encara irradia una modernitat incombustible. És per això que acudim al Quixot buscant plaer lector, però també consells, punts de vista i exemples pràctics amb els quals moure’ns per la vida. Així és com pensa el dramaturg canadenc Philippe Soldevilla, que ha creat un text inspirat en Cervantes –concretament, en l’episodi de la companyia de titelles de Maese Pedro– amb el qual reviu tot el poder simbòlic de Don Quixot, l’home entre l’art i la vida, i la realitat i la follia. L’estrena serà aquest dijous, 13 de juliol, a l’Almeria Teatre.
L’obra es titula Les véritables aventures de Don Quichotte de La Mancha i és una combinació entre els llenguatges del teatre clàssic i el teatre de titelles. La idea de Soldevilla, que dirigirà un ampli equip format per les companyies Sortie de Secours, Populus Mordicus i Gataro, és crear una experiència de teatre dins del teatre, amb humor, tendresa i crítica. Fer el Quixot en teatre implica escollir bé l’acció i les idees, i aquest Don Quichotte quebequès és molt satisfactori en aquest sentit.
Trobaràs més informació al web de l’Almeria Teatre. Allà també podràs reservar les teves entrades.
https://www.4tickets.es/AlmeriaTeatre/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=AL62

publicat per
http://lameva.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/don-quixot-teatre-titelles-grec


ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: