07 de juliol 2017

El teatre de Lorca arriba al Casal Nova Aliança per lluitar contra l'Alzheimer



'La Zapatera Prodigiosa' de Federico Garcia Lorca serà la lectura que es representarà aquest divendres al Casal de la Nova Aliança. Es tracta d'una obra que forma part del primer cicle de lectures dramatitzades que han organitzat des de ‘Els dimarts del Llimoner’ i el col·lectiu de teatre EPMA, amb la intenció d’acostar al públic obres de referència i destinar els cinc euros solidaris de l’entrada a l’Associació de Familiars amb Alzheimer del Maresme. Com explica el director, Joan Antoni Ciller, i un dels actors principals, Paco Brull, tot l’equip d’actors i músics es deixarà la pell a l’escenari per transmetre tota l’essència de Lorca.

Segons els actors, 'La Zapatera Prodigiosa' és una farsa violenta que representa els arquetips de la vida de poble. La història narra com la protagonista lluita entre la seva realitat i el seus desitjos, i com conflueix tot plegat en societat. La 'zapatera' estarà encarnada per l’actriu Maira Yuste, qui assegura que l’espectador gaudirà molt amb l’obra, que no compta només amb un bon text, sinó que l’argument dóna un gir inesperat que no deixarà a ningú indiferent.

L’obra comptarà també amb música en directe. Un piano, un baix, una guitarra i un llaüt acompanyaran els versos dels actors, que representaran l’obra divendres a partir de dos quarts de vuit del vespre al Casal de la Nova Aliança.

Publicat per
Marc Rodriguez Sedano

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...