23 de juliol 2017

La Fura dels Baus inaugurarà el Festival TNT en la seva desena edició



La creativitat, la innovació i les noves creacions escèniques es tornaran a donar la mà en la desena edició del festival TNT – Terrassa Noves Tendències que se celebrarà del 27 de setembre a l’1 d’octubre, aquesta vegada, amb més dies i més funcions, s’ha doblat el nombre de butaques amb 71 representacions.

La inauguració oficial del TNT anirà a càrrec de la Fura dels Baus i el seu espectacle Dreams, una coreografia aèria que es farà a la plaça Nova mitjançant l’acció d’una xarxa que simbolitza la cohesió i el treball en equip entre persones amb discapacitat.

Seran 37 espectacles a 23 espais de la ciutat: 3 d’àmbit internacional, 13 són coproduccions, 15 estrenes a Catalunya i 3 a Espanya; de la mà de 36 companyies, de les quals 5 són de Terrassa. La programació aposta per artistes emergents, també pels que comencen una trajectòria en solitari i per noms consolidats. En el conjunt, destaca la participació terrassenca: des de Kiku Mistu fins al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia.

Per als més petits, el TNT Kids arriba a la segona edició ampliant horaris: des de les 12 del migdia fins a les 9 del vespre a la plaça del Vapor Ventalló.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...