07 de juliol 2017

Arriba la 20a edició del FESTUS





Notícies

Arriba la 20a edició del FESTUS
04/07/2017
Arriba la 20a edició del FESTUS
Aquest cap de setmana arriba la 20a edició del FESTUS, el festival d'arts al carrer de Torelló.
El Festus Festival apropa un any més l'art i la cultura als carrers de Torelló. Durant els dies 7, 8 i 9 de juliol el festival ofereix de forma grtuïta més d'una vintena de propostes artístiques, fent protagonistes la música, el circ les arts escèniques i visuals, la dansa o els nous llenguatges. El festival aposta per una oferta heterogènia enfocada a tot tipus de públics sota el lema FESTUS LOVES CULTURA, amb l'afany de dignificar el paper i la importància de l'art i la cultura en els nostres temps.
Algunes de les propostes a destacar de l'edició d'enguany són la única actuació al país de la cantant Adna, que  està de gira presentant el seu últim treball Closure (Despotz Records, 2017) publicat el passat mes de març. La presentació de l'LP Dichotomy History (Luup Records, 2017) de Museless junt amb les projeccions de l'artista visual Enric Sant. L'electrònica experimental dels músics Guillem Roma i Josep Maria Baldomà amb el projecte Connectome. L'Experimental musico-teatral de la Societat Doctor Alonso Anarchy que posarà contra les cordes el públic del festival o l'artista Jordi Kerol amb el seu espectacle Welcome to my head que combina malabars excèntrics i beatbox.
Altres noms que de ben segur sonaran amb força al llarg d'aquesta edició són l'antic i diminut circ dels BrunetteBros, la performer Laia Estruch que sorprendrà infants i adults amb MOAT, la instal·lació audiovisual Oberon's Tears del col·lectiu Readymade Productions o els espectacles de dansa Agua i LIOV de Chey Jurado Diego Sinniger, compartits amb la Plataforma d'Arts de Carrer i tants d'altres, que exploren formes artístiques poc convencionals, atrevides i contemporànies que sorprenguin i ens permetin reflexionar.

Mes informació » 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...