07 de juliol 2017

Festival de poesía : Poesia i +



Festival de poesia a les poblacions maresmenques de Caldes d'Estrac, Mataró, Dosrius, Sant Andreu de Llavaneres, Canet de Mar i Arenys de Mar. Del 6 al 16 de juliol. A Mataró, el 7 de juliol.

El festival de la Fundació Palau s’encarrega de fer arribar poetes, músics i artistes a indrets de la comarca amb encant. Enguany el centenari del poeta Josep Palau i Fabre vertebrarà una programació hereva de la seva gosadia i curiositat.

A Mataró podrem fer un recorregut poeticomusical per dos espais, deixant-nos endur per les paraules i els acords d’una nit d’estiu.

La primera aturada al viatge serà a La Riera, davant l'Ajuntament, amb la participació d'Alenky, un quartet peculiar format per Marc Egea a la viola de roda, Manu Sabaté a la gralla i clarinet baix, Joan Antoni Pich al violoncel i Arnau Obiols a la bateria, acompanyats en la paraula d’Oriol Sauleda. Al mateix espai podrem gaudir de les paraules de Guim Valls i Maria Sevilla amb el seu gamberrisme literari de Dents del segle.

La nit de lletres i música acabarà al Pati de Can Marchal amb un convit a endinsar-nos en l'univers d’El pèsol feréstec, que presenten nou disc, Treure’ns robins.  Tot seguit arribarà el gran moment de la nit amb Coetus, la primera orquestra de percussió ibèrica, que a Mataró venen amb Pau Riba, que farà un homenatge a Palau i Fabre.

+ info
7 de juliol, Mataró [entrada lliure]
La Riera (davant de l'Ajuntament):
A les 20 h, Alenky, Amb Marc Egea i Oriol Sauleda.
A les 21 h, Dents del segle, Amb Maria Sevilla i Guim Valls.

Pati de Can Marchal:
A les 22 h, El Pèsol Feréstec
A les 23 h, Coetus + Pau Riba.
Organitzen: Fundació Palau i Ajuntament de Mataró

Publicat per
http://culturamataro.cat/ca/agenda/article/poesia-i-8385

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...