23 de juliol 2017

La Mostra d'Igualada obre la convocatòria artística de la 29a edició




'Contes 1.0', de Teatre a la Fuga, millor espectacle de la passada Mostra d'Igualada.'Contes 1.0', de Teatre a la Fuga, millor espectacle de la passada Mostra d'Igualada.

La fira de teatre infantil i juvenil La Mostra d'Igualada ha obert la convocatòria artística per participar en la seva 29a edició, que se celebrarà del 12 al 15 d'abril de 2018.El termini per presentar sol·licituds finalitza el proper 15 de setembre.

La convocatòria està oberta a companyies professionals amb espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, titelles, musical, clown, etc., o una combinació) adreçats a un públic familiar, infantil o juvenil; de petit, mitjà o gran format, i per ser representats tant en espais tancats com a l'exterior.

La direcció artística de la Mostra valorarà especialment la contemporaneïtat de les propostes; la innovació en el llenguatge escènic; l'aportació en el format, i la dramatúrgia. A més, es donarà preferència als espectacles que s'estrenin en el certamen o que s'hagin estrenat en el darrer any, així com les companyies que no hagin actuat en l'anterior edició de la fira.

En la darrera edició, la Mostra d'Igualada va programar 52 espectacles (dels quals 15 estrenes) seleccionats entre les més de 660 propostes rebudes, la xifra més alta registrada fins ara.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...