31 de juliol 2017

Primers assajos a Prodis per a l’espectacle Dreams de la Fura dels Baus que inaugurarà el TNT



Una quarantena de persones de Prodis, entre usuaris, monitors i educadors, protagonitzaran l’espectacle inaugural del Festival TNT.

Es tracta d’una coproducció amb la Fura dels Baus que vol mostrar la cohesió i la importància del treball en equip entre les persones amb necessitats especials.

Aquests dies ja l’han començat a assajar amb el Raúl Vargas, corèograf de la companyia, però el resultat final no veurà la llum fins el 27 de setembre a la plaça Nova.

Els assajos es convoquen setmanalment i l’assistència és voluntària. DREAMS és una coreografia aèria que formarà una xarxa humana. De moment, la practiquen a terra i no serà fins al mateix dia, hores abans de l’estrena, quan provaran els moviments en alçada. Per això, compten amb un equip de suplents per si algú no es veu amb cor en l’últim moment.

Des de Prodis valoren molt positivament l’experiència, tant pel que fa al projecte comú entre els diferents serveis de la fundació com pel que simbolitza l’espectacle en la seva xarxa d’aliances amb altres entitats.

Amb DREAMS, la Fura dels Baus vol fer un pas endavant en la integració social de les persones amb discapacitat amb aquest espectacle que actua com a element enriquidor però, sobretot, normalitzador.

Publicat per
http://terrassadigital.cat/primers-assajos-a-prodis-per-a-lespectacle-dreams-de-la-fura-dels-baus-que-inaugurara-el-tnt/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...