07 de juliol 2017

Refresca't amb una comèdia aquest divendres i música dissabte

teatre de Ponent

Un Ministre del Govern (del PP) una diputada de l’oposició (d'ERC), el cos d’un desconegut atrapat a la finestra de l’habitació, l'arribada del marit de la diputada, de la pesada directora de l'hotel, de la dona del Ministre... a l'Hotel Palace de Madrid. Tot això i molt més a POLÍTICAMENT INCORRECTE de Catarsi Teatre aquest divendres 7 a les 22 h.
Compra la teva entrada (8 €) clicant aquí.
LLIBERTAT, CANTS A CONTRATEMPS, el proper dissabte a les 21 hores ens presenta Marta Shanti una jove cantautora del Vallès que combina paraula i guitarra per donar veu a les seves experiències. Amb un estil que recorda al de la Nova Cançó, es mostra al públic tal com és, en un espectacle íntim i sincer, en què la música es torna una arma de lluita, d'expressió i de llibertat.
Reserva d'entrades (6 €) enviant un mail a: produccio@teatredeponent.com

 Teatre 
Del 26 d'agost al 31 d'agost
Dissabte 26 d'agost - 21 h
27, 28, 29, 30 i 31 d'agost - 19 h i 21:30 h
A X AMOR O MUJERES ÁUREASCia. Teatre de Ponent

Batalla dialèctica entre escriptores del segle d'or i Lope de Vega lluitant per ser banyades d'or en un període de grans autors però també de veus femenines avui en dia desconegudes.
Més informació
Traca final de Teatre de Ponent amb una producció pròpia.
Carrer de Ponent, 60
09400 Granollers
Tel. 938 498 167
teatre@teatredeponent

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...