01 d’abril 2007

Els alumnes de l'Aula de Teatre de Banyoles estrenen a la plaça dels Turers

31 de març de 2007
R. ESTÉBAN. Banyoles
Els alumnes que els últims mesos han participat en el curs monogràfic de l'Aula de Teatre de Banyoles sobre intervencions en el paisatge urbà estrenen avui, a les dotze del migdia, a la plaça dels Turers, la seva primera producció. Titulada Pícnic de luxe, és una sàtira sobre el món de l'anomenada cuina d'autor. El muntatge recrea l'ambient d'un restaurant molt selecte, on s'ofereixen plats refinats per a clients amb gustos cars. El fil conductor és el procés d'elaboració del menjar, des que arriben les matèries primeres fins que els clients el consumeixen, passant per la feina a la cuina i el servei dels plats a taula. Està dirigit per Albert Olivas i interpretat per Melina Arando, Àngel de la Fuente, Adrià Dilmé, Marc Grabuleda, David Juan, David Martos, Alba Ramió i Miquel Samaniego.
Els mateixos alumnes han creat i produït Pícnic de luxe. La major part d'ells no havien tingut cap experiència teatral prèvia, però en canvi gairebé tots provenien d'altres disciplines artístiques, com ara la música o les arts plàstiques, segons han indicat els organitzadors.
El muntatge que s'estrena avui forma part del projecte Col·lectiu d'Acció Immediata (CAI). El pròxim curs es titularà No és broma i s'inspirarà en l'univers del pallasso i el bufó. El dirigirà Pep Massanet i es començarà a impartir el dia 19 d'abril a la Nau Provisional de les Arts Escèniques.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...