01 de novembre 2008

Don Juan Tenorio


www.ciutatoci.com
29 octubre de 2008

Teatre Romea
Dia 3 de novembre de 2008

La Fundació Romea recupera enguany la tradició tan arrelada al teatre català de representar Don Juan Tenorio, de José Zorrilla, per Tots Sants i ho fa amb una lectura dramatitzada i amb un repartiment d’actors de primer nivell.

Els actors que participen són: Mario Gas, Josep Maria Pou, Jordi Boixaderas, Constantino Romero, Beatriz Segura, Àngels Bassas, Mingo Ràfols, Jacob Torres, María Jesús Andany, Jesús Díez, Ricardo Moya, Norbert Ibero, Chantal Aimée, Marta Angelat, Susanna Garachana, Dafnis Balduz, Boris Ruiz i Pep Ribas, que actuaran sota la direcció de Carles Canut. La dramatúrgia de l’espectacle la firma Antonio Calvo.

La representació de Don Juan Tenorio és molt apropiada per aquestes dates pel seu caràcter fantàstic, que entre altres elements mostra la proximitat entre el món dels vius i els morts, ja que part de l’obra té lloc al cementiri.

El costum de posar a escena la història del mític Don Juan el Dia dels Difunts, quan és habitual visitar els familiars morts al cementiri, té a veure amb el fet que part de l’acció del text teatral se situa en aquest entorn fúnebre. A la segona part de l’obra, Don Juan visita el panteó on està enterrada Doña Inés, un lloc on les estàtues cobren vida i les ombres parlen.

Informació pràctica
Dilluns, 3 de novembre a les 21 h
Entrada general: 15 euros

Mecenes, protectors i patrons de la Fundació, Club TR3SC i Clients de Caixa Catalunya: 10 euros

Taquilla Teatre Romea i punts de venda Tel-Entrada: 902 10 12 12 o web www.telentrada.com.
Informació subministrada per Focus.
TEATRE ROMEA
Tel: 93 301 55 04
http://www.teatreromea.com/
C/ Hospital, 51

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...