02 de novembre 2008

L’espectacle de dansa “Mis pies te contarán” al Teatre Monumental


www.totmataro.cat
31 octubre de 2008

L’obra intenta apropar el món de la dansa als espectadors
Estefania Ruiz

L’espectacle de dansa contemporània “Mis pies te contarán” arriba al Teatre Monumental de Mataró el proper diumenge 2 de novembre. L’obra pretén apropar l’espectador al món de la dansa, a la multitud diversa de sensacions que provoca als seus afeccionats. Per aquest motiu, el treball és un diàleg entre el coreògraf i els ballarins amb la intenció d’apropar la dansa a l’espectador.
“Mis pies te contarán” és una obra a càrrec del grup Megaló Teatro Móvil sota la direcció de Nicolas Rambaud i Coral Troncoso. L’escenari l’ompliran una dotzena de ballarins que buscaran fer arribar un únic missatge als espectadors a partir de l’element comú que uneix a tots els protagonistes de l’obra. Aquest element no és un altre que la dansa i, alhora, la manera com els personatges es relacionen amb aquest art.

Un passeig pel temps amb dansa
La dansa contemporània marcarà la història de “Mis pies te contarán”; una història amb un principi llunyà i un final proper. L’espectacle recordarà els temps dels nostres avis, els seus ritmes però, alhora, ens portarà a una època molt més propera, en la que els nostres pares s’enamoraven per primer cop i passaven les tardes de dissabte a les discoteques.
Un saló de ball serà l’escenari central per fer passar tots aquests anys a ritme de música i sota els suaus i atractius moviments dels ballarins de “Mis pies te contarán”. Històries molt diferents que convergeixen en un mateix ambient i sota un sentimient comú: la dansa.


La Cita
Mis pies te contarán
de Nicolas Rambaud i Coral Troncoso
Diumenge 2 de novembre,
a les 19h, al Teatre Monumental
Preu: 16,50 euros (platea) i 13,50 euros (amfiteatre).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...