dijous, 29 d’octubre de 2015

Calella crea un Festival de Microteatrepublicat per
27 d'ctubre de 2015

Dotze companyies, dotze microobres i dos dies de representació en llocs emblemàtics de la ciutat. Amb aquest cartell, Calella acull per primera vegada un Festival de Microteatre. Durant els dies 7 i 8 de novembre, una dotzena de companyies de teatre es concentraran a la ciutat per representar dotze microobres.
Segons avança l’organització, cada dia es representaran sis obres de manera simultània a sis espais de la ciutat. Les sessions seran continuades, així les obres es representaran cada hora, essent la última funció a les 8 del vespre en el cas de les obres que comencen a les 5 de la tarda, i a dos quarts de 9 del vespre les obres que comencen a dos quarts de 6 de la tarda.
El microteatre és un concepte de format teatral d’obres de 15 minuts, representades en espais petits, per a menys de 30 espectadors per passi i, tot i que tenen les característiques pròpies de les obres de teatre tradicionals, es tracta de captar l’essència d’un tema i expressar-lo amb pocs actors i en un període curt de temps. Va sorgir l’any 2009 a ciutats com Barcelona, Valencia, Màlaga, Sevilla, Almeria, Madrid, Buenos Aires, Ciutat de Mèxic, Veracruz, Miami, Sant José o Londres, on ja fa ans que es porten a terme festivals amb una gran acollida per part del públic. Ara, per primera vegada, Calella es proposa acollir un Festival de Microteatre per obrir una nova oferta cultural de la ciutat.

Programació
Dissabte, 7 de novembre: Fuck You (17.00 h – Fàbrica Llobet-Guri); Moro (17.30 h – Centre d’Acció Jove a la Fàbrica Llobet-Guri); Peep Show (17.00 h – Espai Mercat); A les Fosques (17.30 h – Ajuntament Vell); Missatge Terra-Lluna (17.00 h – Museu Arxiu); Que algú apagui el llum (17.30 h – Capella de Sant Quirze i Santa Julita).


Diumenge, 8 de novembre: L’emú (17.30 h – Fàbrica Llobet-Guri); En deu minuts (17.00 h – Centre d’Acció Jove a la Fàbrica Llobet-Guri); RIP-Rest In Pis (17.00 h – Espai Mercat); El Progrés (17.30 h – Ajuntament Vell); El transportista d’orgues (17.00 h – Museu Arxiu); Ninis (17.30 h – Capella de Sant Quirze i Santa Julita).

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: