17 d’octubre 2015

Vols un plan de cap de setmana? Al Tantarantanan te'n donem tres!



La distància entre el llamp i el tro, un drama apocalíptic de La Danesa.
Una paret blau-cel, el thriller teatral de La Peleona
I Hannah dels tres països, interculturalitat per a tota la família d'Iguana Teatre.
Aquí sota t'ho expliquem tot tot i tot. No et podràs resistir! I com sempre, amb el carnet d'Amic, al millor preu. Ens veiem al teatre!


LA DISTÀNCIA ENTRE EL LLAMP I EL TRO
Del 15 d'octubre a l'1 de novembre (prèvia el 14 d'octubre)
Autor: Jumon Erra | Direcció i dramatúrgia: Jumon Erra i Elena Fortuny | Intèrprets: Jordi Brunet, Eva Cartañà, Elena Fortuny, Nesa Vidaurrázaga | Espai sonor: Roger Julià | Producció executiva: Arnau Soler | Direcció de comunicació: Lali Gràcia
El teu país et necessita. El teu país necessita voluntaris per vigilar que no patim l'incendi dels incendis. Els boscos són secs, tan secs que la mínima guspira portarà al país al cataclisme ecològic. Aquest és el punt de partida de La distància entre el llamp i el tro. Una campanya orquestrada pel govern per atraure herois capaços de vetllar literalment per la col·lectivitat: voluntaris repartits de tres en tres en refugis vigia per tots els boscos del territori per mirar de salvar-nos. Cabanes de vigilància finançades per la Unió. Blanca, Ferran i Celi, els protagonistes de la història, s'han fet voluntaris. Hauran de prendre la decisió més dura de les seves vides en la distància que hi ha entre el llamp i el tro. Per motius ben diferents. I hi hauran de conviure, vulguin o no. Tots tres. En seran capaços? No són herois. Si fins ara no han pogut portar enlloc les seves vides... sabran vigilar les de tots nosaltres? Què som capaços de fer en pro del bé comú?  La distància entre el llamp i el tro és una cançó, una balada rock puntejada d’humor que mira de trobar la resposta.
La distància entre el llamp i el tro es podrà veure a la sala Baixos22 del Teatre Tantarantana  del 14 d’octubre a l’1 de novembre.

Una paret blau-cel
Un thriller tragicòmic cuinat a foc viu
De dijous a diumenge a Àtic22
Molt bé. Escolta. Estem d’acord en què ja no hi ha marxa enrere.
Tots ens hem emmerdat i tots hem fet coses que no volem.”


UNA PARET BLAU-CEL
Del 15 al 25 d’octubre a Àtic22
Dramatúrgia: Eugènia Manzanares | Direcció: Carla Torres | Ajudant de direcció: Quique Nubiola | Repartiment: Carles Goñi, Jordi Gràcia, Blai Juanet, Eugènia Manzanares | Coreografia escènica: Verónica Cendoya | Escenografia: Sergi Corbera i Andreu Mitjans | Disseny gràfic: Ricardo Hermida (Sr. Plástiko) | Fotografia: Nicolás Jódar i Àgata Casanovas | Producció: La Peleona
Una casa en reformes, en algun lloc apartat. És la segona residència d’alguna família adinerada. Dos obrers que, en un dia qualsevol, acaben d’arribar a la feina. No són ningú especial. Com gairebé tothom.  Però tot canviarà quan se n’adonin que el seu lloc de feina ha estat usurpat per uns intrusos enigmàtics. Des d’aquest moment, els seus valors ètics i personals, com la honestedat, la dignitat, la solidaritat, l'amor... seran profundament qüestionats dins d’una lluita per la supervivència.  La batalla, física i ideològica, està servida. Una paret blau-cel és un thriller tragicòmic cuinat a foc viu amb el toc àcid de l’humor negre, farcit de crítica social i condimentat amb acció i suspens. És ara. És aquí. I també a tot arreu. Podria ser a qualsevol lloc, i qualsevol de nosaltres.
Una paret blau cel es podrà veure del 15 al 25 d’octubre a la sala Àtic22 del Teatre Tantarantana.

Hannah dels tres països
comèdia, clown i multiculturalitat per a tota la família
Dissabte 18 a les 18h | Diumenge 19 a les 12 h
Hannah dels tres països ens explica les històries de tres joves de països diferents, Síria, Brasil i Romania que es veuen obligades per diverses motivacions a abandonar els seus llocs d'origen. Fent servir el clown, el teatre amb objectes i el teatre humorístic, l’Anna, L’Ann i la Hannah, ens explicaran els motius que les han fet marxar dels seus països i ens ajudaran a entendre que tots som de tot arreu.
Hannah dels tres països ens explica el fenomen de l’emigració a casa nostra. Parlarem de multiculturalitat, de xenofòbia i del respecte a l'altre amb una atenció especial també a la igualtat de gènere.
Tècnica: Teatre, teatre d’objectes, clown | 50 min. | Espectacle en català

+ INFO
atic22.blogspot.com

Us esperem al teatre!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...