dissabte, 3 d’octubre de 2015

El festival Senseportes porta onze espectacles als carrers argentoninsPublicat per
www.capgros.com
2 octubre de 2015

La programació inclou tota mena de gèneres: mim amb l’argentoní Leandre, titelles amb Sim Salabim o pallassos amb La Bella Tour entre d'altres

Durant tot el cap de setmana a diversos indrets de la vila

El Festival Senseportes d’Argentona celebra la seva 4a edició seguint la seva filosofia habitual: espectacles teatrals al carrer i gratuïts en diferents espais de la vila. Aquest dissabte i diumenge es podran veure un total d’11 espectacles que es desenvoluparan a espais com: Can Doro, Plaça de l’Església, Terrassa de l’Església, Plaça Nova, La Sala i el pati de l’Escola Bernat de Riudemeia. La programació inclou tota mena de gèneres. Mim amb l’argentoní Leandre, titelles amb la companyia Sim Salabim, pallassos amb La Bella Tour, projecció 3D amb Toni MiraMapping, teatre per a públic adult amb la companyia TeatreNu, cultura popular amb els diables d’Argentona i tota mena de propostes per a infants i públic familiar amb companyies com Les Super Tietes i Las Polis.


El Festival comptarà amb la col•laboració d’Argentona Es Mou, que durà a terme la Fira ‘Fet a Argentona’, una mostra de productes de proximitat a la plaça de Vendre.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: