19 d’octubre 2015

Els Pastorets ja escalfen motors



publicat per

Els Pastorets de Balsareny van celebrar l’assemblea general el passat 20 de setembre, i tot seguit han començat els assaigs per a la temporada 2015-16.

Entre les activitats recents, els rapsodes dels Pastorets van fer una lectura de poemes de Pere Casaldàliga a la Biblioteca de Balsareny el dia 6 de setembre, actuació que es va repetir a la Casa Amèrica de Barcelona el dia 17, acompanyats del percussionista Antonio Sánchez Barranco, davant una nombrosa assistència i en el marc de l’exposició “Pere Casaldàliga: de professió, l’esperança”. Abans, els Dansaires dels Pastorets havien actuat a les tres plantes del Casal Verge de Montserrat, el dia 30 de juny.


La nova temporada culminarà amb les representacions els dies 25 i 27 de desembre de 2015 i 3 i 10 de gener de 2016. Prèviament hi haurà el tradicional assaig general obert al públic, el dia 13 de desembre, a benefici de la Marató de TV3, i un altre assaig el dia 20 de desembre. Les entrades anticipades es podran adquirir per internet (www.pastoretsbalsareny.cat) i al Dolç Capritxet.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...