diumenge, 11 d’octubre de 2015

La compañía T-Atraco Teatro posa humor al ‘procés’ al Teatre Principalpublicat per
9 octubre de 2015

T­-Atraco Teatre tornen a l’escenari amb l’obra més irreverent, transgressora i sobretot divertida sobre el 1714 i la independència de Catalunya

Diumenge 11, a les 19h al Teatre Principal d’Arenys de Mar (c/ Església, 45-47)

El Teatre Principal d’Arenys de Mar acull aquest diumenge l’obra de la companyia T-Atraco Teatre ‘La butaca’, on s’explica la història d’un mosso d’esquadra d’origen gallec que ­el dia que el President de Catalunya es disposa a signar la declaració unilateral d’independència­ viatja en el temps fins al 1714 i posa els seus coneixements i la seva Walther 9mm al servei de Rafael Casanova... Ara bé, quan torni tot serà igual?


A ‘La butaca’, Robert Gobern i Joan Valentí donen vida a 9 personatges: el Mosso d’esquadra, Rafael Casanova, Carlos II, el cardenal Portocarrero, un adroguer del 1700 i la seva esposa, l’actual conservador del Museu d’Història de Barcelona, una persona del servei de protocol de la Generalitat i un independentista recalcitrant. Després de l’èxit de ‘Txèkhov (que n’és de dura la vida de l’artista)’ de fa 15 anys, T­-Atraco Teatre tornen a l’escenari amb l’obra de teatre més irreverent, transgressora i sobretot divertida sobre el 1714 i la independència de Catalunya.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: