17 d’octubre 2015

NO ÉS TAN FÀCIL DE PACO MIR. CIA. ESTRENA MORENA



'No és tan fàcil' de Paco Mir
Una divertida comèdia del popular Paco Mir (Tricicle) sobre el món de la parella. Un marit busca les mil maneres de deixar la seva dona però descobrirà que... no és tan fàcil.
Paco Mir, dramaturg i conegut actor del Tricicle, signa aquesta divertida comèdia sobre el món de la parella i el matrimoni. Una proposta intel·ligent feta amb la sincera determinació d'oferir al públic 80 minuts de felicitat, de passar una bona estona.
En Quique li vol dir a la seva dona les tres paraules fatídiques: "hem de parlar", però no sap com fer-ho. Després d'uns quants anys de matrimoni, ha decidit deixar-la però no li vol fer mal, voldria trobar una excusa que ho justifiqués... i va a parar a un bar on és l'únic client. El cambrer es converteix en el seu conseller i l'ajudarà a buscar les mil i una maneres de donar el que ell creu que és una mala notícia. Però descobrirà que... no és tan fàcil.
Aquest és el primer espectacle de la Cia. Estrena Morena, integrada per Carles Prats, Marta Tricuera i Jep Barceló, que compten amb una llarga trajectòria en el món del teatre.

+ info
16/17/18 OCTUBRE
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
Espectacle abonable
COMÈDIA
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 80 minuts
Preu: 15 € / 12 €
Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

Autor: Paco Mir / Direcció: Pedro Ortega / Intèrprets: Carles Prats, Jep Barceló i Marta Tricuera / Disseny i construcció d'escenografia: Antoni Fernández / Disseny de llums: Jordi Berch (Contracorrent Producció Tècnica) / Fotografia: Jordi Ramoneda / Xarxes i comunicació: Ets i Uts Comunicació 2.0 / Amb el suport de: L'Estruch - Fàbrica de creació de les arts en viu i Ajuntament de Sabadell

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...