dimecres, 28 d’octubre de 2015

PREMI TEATRE SARRIÀ CONVOCA LA TERCERA EDICIÓ



publicat per
24 d'octubre de 2015

L’Associació Cultural Sant Vicenç de Sarrià i l’Ajuntament de Barcelona-Districte de Sarrià-Sant Gervasi convoquen el 3r Premi Teatre de Sarrià. L’objectiu és fomentar l’activitat teatral pel seu valor com a activitat de descoberta, de comunicació i d’associació entre diferents persones, que els permet realitzar un projecte en comú en el seu temps lliure. També es vol potenciar aquest espai de creació artística, així com les immenses possibilitats que el teatre ofereix pel desenvolupament de la cultura. Els grups teatrals amateurs poden participar amb un muntatge pensat per ser representat en el teatre a la italiana del Teatre de Sarrià.
S’atorgaran els premis següents: primer premi al millor muntatge teatral , dotat amb 2.000 euros ; segon premi al segon millor muntatge teatral, dotat amb 1.000 euros; i tercer premi per a la tercera companyia finalista, dotat amb 500 euros.

Poden participar-hi totes les companyies i grups de teatre amateurs que no actuïn en circuïts comercials professionals. Els espectacles amb text hauran de ser en llengua catalana. Per participar-hi caldrà lliurar les propostes, amb la butlleta d’inscripció, abans del 30 de novembre de 2015 a l’adreça c/ Pare Miquel de Sarrià 8, 08034 Barcelona. El veredicte de les tres obres seleccionades es publicarà el 20 de desembre i es representaran els dies 26, 27 i 28 de febrer de 2016 al Teatre de Sarrià. El lliurament de premis es farà el 19 de març de 2016, en el marc de la Festa de Sant Josep al Centre Parroquial Sant Vicenç de Sarrià.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: