02 d’octubre 2015

El Temporada Alta arrenca amb espectacle de foc i música pel Barri Vell de Girona



Publicat per
30 de setembre de 2015

La 24 edició del Festival Temporada Alta comença aquest divendres a Girona amb l'espectacle 'Cerimònia de foc' de la companyia francesa Carbosse, que ha preparat un itinerari de foc, llum i música per diversos escenaris del Barri Vell.

   La proposta consisteix en una vintena d'artefactes i espelmes, així com amb 3.400 pots de foc de diferents mides que estaran col·locats a espais com la Catedral, la plaça de Sant Feliu, els jardins dels Alemanys i els ponts del riu Onyar i es podrà visitar entre les 20.30 hores i les 23.30 hores, segons ha informat en un comunicat l'organització.

   El recorregut és obert i el públic podrà començar per l'espai que desitgi i seguir-lo en la direcció que prefereixi; els organitzadors calculen que farà falta una hora i mitja per fer tot el recorregut.


   A aquest espectacle el seguiran 110 funcions que el Temporada Alta ha programat fins al desembre a 30 escenaris de Girona i de deu poblacions més, com Salt, Palafrugell, Banyoles i Torroella de Montgrí (Girona).


   Aquesta 24 edició del Temporada Alta compta amb 25 nous espectacles, 66 propostes creades per artistes catalans, 28 funcions de creació contemporània i 40 produccions internacionals de 21 països diferents.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...