dimarts, 13 d’octubre de 2015

L’actriu mataronina Jèssica Pérez, al Tantarantana amb ‘Cabaret diabòlic’publicat per
5 d'octubre de 2015

El muntatge, que es va poder veure l’abril passat a Can Gassol, es representarà durant el proper mes de març a Barcelona

Comèdia, humor, números musicals, màgia, ventrilòquia i escapisme en aquest muntatge esbojarrat

La Dada
Es podrà veure a la sala Atic 22 del Tantarantana

L’actriu mataronnia Jèssica Pérez és una de les protagonistes de ‘Cabaret diabòlic’, muntatge que es representarà al teatre Tantarantana de Barcelona. Serà durant el proper mes de març, dins la temporada del petit teatre de la capital catalana. El muntatge de la companyia Quatrelements es va poder veure el mes d’abril passat a Can Gassol, i també s’ha representenat al Teatre de Ponent de Granollers. A més de Pérez, Núria Palau, Meritxell Rodríguez i Marina Soteras conformen la companyia Quatrelements.


Meritxell Rodríguez dirigeix aquest text de Beth Escudé ple d’humor, números musicals, màgia, ventrilòquia i, fins i tot, escapisme, amb les cinc dones més criminalitzades del món com a protagonistes. La pecadora més carismàtica de la història de la humanitat, Eva, presenta aquest espectacle en què el riure diabòlic serà l’arma per combatre les imposicions de les tradicions d’unes dones que han esdevingut famoses per la seva culpabilitat.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: