09 d’octubre 2015

El Cirvianum de Torelló presenta ‘El lloc’, arriscada proposta d’Íntims Produccions



publicat per
http://www.elpuntavui.cat

Dissabte també es reposarà ‘La Vie Bohème’ del grup local Xarxa.

El Teatre Cirvianum presenta ‘El lloc’, arriscada proposta d’Íntims Produccions, i la reposició de ‘La vie Bohème’
El lloc’, de la companyia Íntims Produccions, és la proposta del Teatre Cirvianum per aquest divendres, a les 9 del vespre, un muntatge arriscat, representant de la dramatúrgia catalana més nova. El programa del cap de setmana es completa amb la reposició, dissabte a les 9 del vespre, de l’obra del grup Xarxa ‘La vie Boheme’.
Íntims Produccions és una jove companyia de Lleida nascuda l’any 2012 que proposa un teatre alternatiu i proper, amb vocació de treballar a prop del públic i una voluntat d’experimentació constant, en nous llenguatges, formats i espais.
El lloc’ és una obra escrita i dirigida per Jorge-Yamam Serrano. És una peça de nova dramatúrgia catalana, escrita especialment per a aquest projecte, a partir de la col•laboració i la complicitat entre autor i actors en un llarg procés de creació col•lectiva. Adreçada a públic juvenil-adult, es representarà en un espai no convencional del Teatre Cirvianum. La disposició especial del públic fomentarà la seva implicació amb els personatges i la història en un interessant joc dramatúrgic.
Quatre amics s’han tancat en el seu local per defensar-lo d’un imminent desallotjament. Quatre amics de tota la vida que no volen permetre que el seu lloc de reunió mes íntim, el lloc que ha estat escenari de la forja de la seva amistat els sigui arrabassat injustament. Però els dies de tancament i de lluita faran aflorar tensions ocultes i es diran coses que els quatre amics mai no s’havien dit.
El Lloc’ va ser escollida per al programa de suport a la creació de FiraTàrrega 2013 i per al programa de suport i acompanyament a nous creadors del Teatre de l’Escorxador de Lleida l’any 2013.
D’altra banda, dissabte, a les 9 del vespre, es reposarà ‘La Vie Bohème’ del grup local Xarxa. L’obra explica la història d’un grup de joves bohemis, artistes i músics, intentant sobreviure sota l’ombra de la SIDA. El muntatge és el resultat dels tallers de teatre musical i dansa que s’han organitzat durant el curs 2014-15 amb la participació d’uns vint-i-cinc alumnes.
La Vie Bohème’ està basat en el popular musical rock ‘Rent’, amb música i lletres de Jonathan Larson, que en la versió del grup Xarxa compta amb la intervenció de músics en directe: Pere Galobardes als teclats, Albert Vila al baix, Xef Vila a la bateria i David Planta a la guitarra.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...