20 d’octubre 2015

II Concurs de microrelats de la Biblioteca Antoni Comas



La Biblioteca Antoni Comas de Mataró posa en marxa el II concurs de microrelats. Aquest pretén fomentar, mitjançant una proposta de creació literària, els valors, els espais, les activitats i els serveis que tenen lloc a la Biblioteca Antoni Comas. Els microrelats han de ser originals i inèdits i han de recrear situacions on la biblioteca mataronina sigui un element imprescindible per a la trama, ja sigui perquè els protagonistes hi fan al·lusions, o bé perquè la trama es desenvolupa en els espais de la biblioteca. La proposta de gènere per a l’actual edició és la Ciència ficció. En cap cas poden excedir els 500 caràcters (inclosos els espais en blanc).

Els membres del jurat tenen en compte l’originalitat i la capacitat d’impacte del missatge en les creacions. Els microrelats s’han d'enviar per correu electrònic o bé portar personalment a la biblioteca Antoni Comas abans del 4 de desembre.

El premi del concurs consisteix en la publicació del microrelats guanyador a la contraportada de la llibreta que es publicarà al febrer de 2016 amb motiu del tercer aniversari de la biblioteca, juntament amb una il·lustració realitzada sobre el microlrelat guanyador per un il·lustrador o dissenyador gràfic.

Podeu consultar les bases a l'enllaç adjunt, a la biblioteca i als seus canals habituals de comunicació virtual.



Biblioteca Antoni Comas
C. de Prat de la Riba, 110 / 08301 Mataró
Telèfon: 937 022 813              
Facebook: Biblioteques de Mataró
Twitter: @bibliosmataro

Pinterest: Bibliosmataro

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...