30 d’octubre 2015

EL BON LLADRE



del 28 d'octubre al 22 de novembre de 2015

Direcció Xicu Masó
Traducció i interpretació Josep Julien
Ajudant de direcció Anna Maria Ricart
Producció Iria Producciones 

Si no has vist un dels èxits de la temporada passada, t'oferim l'oportunitat de veure'l quan tu vulguis per només 9€

SINOPSI

Comèdia hilarant sobre un pobre perdedor que es dedica a cometre petits furts, però realment el robatori més gran que cometrà serà el del cor dels espectadors. Emoció, tendresa i molts riures ompliran la platea. Un espectacle que no et pots perdre protagonitzat per Josep Julien.

“Un sicari de tercera divisió es veu involucrat en una fugida a través de l'illa d'Irlanda que ens emocionarà com en el millor thriller, ens farà riure com a la més fina comèdia i ens entendrirà com només és possible en els textos de Conor McPherson —qui conegui l'autor sabrà el què volem dir—.

El públic i la crítica han estat unànimes. “Única. Julien no representa, és. El teatre hauria de ser així" (Time Out). "Una petita meravella. El miracle de la paraula" (Ara Balears). "Totalment creïble" (Núvol). "Magnífic" (Ara). "Masó i Julien porten el personatge al món més essencial" (El Punt).

En efecte, el món únic de Mcpherson esclata en aquesta peça amb particular fortuna. Usant els elements propis del gènere negre s'aconsegueix un viatge que per a l'espectador anirà molt més enllà d'un entreteniment, trascendint aquest concepte per a tenir una experiència sensorial i literària de primeríssim nivell.

Potser el primer monòleg en el que l'autor troba la veu que posteriorment el convertirà en referent de la dramatúrgia no només britànica, sinó mundial.
PROMO VIRTUAL
Us oferim als VIRTUALS entrades a 9€ els dies tots els divendres, dissabtes i diumenges (tret del 7 de novembre que no hi ha funció). ATENCIÓ: Per a comprar les entrades promocionals heu d'accedir clickant AQUÍ i escollir l'entrada PROMOCIÓ VIRTUAL, posar el següent codi: Virtual, i fer click a Finalitzar Compra.

+ INFO
Horaris: de dimecres a dissabte 21.00 h. - diumenge 19.00 h.
Preu: dimecres i dijous 9€ | divendres, dissabte i diumenge 18€
Reserves: 93 310 13 64
Durada: 1h 30 min
Espectacle de text en català
LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

www.laseca.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...