21 d’octubre 2015

Anna Herebia, Marc Flynn i Oriol Miras, nominats als Premis Butaca



publicat per
15 d'octubre de 2015
Marta Gómez

Són protagonistes del musical "Bare: a Pop Opera"

El musical “Bare: a Pop Opera” en la seva adaptació catalana titulada “Per sobre de totes les coses” està nominada als Premis Butaca de Teatre de Catalunya d’aquest 2015. L’espectacle va estar protagonitzat pels mataronins Anna Herebia i Marc Flynn i va estar produït també pel mataroní Oriol Miras. El juliol de 2014 al Teatre Gaudí de Barcelona va ser quan es va estrenar aquest espectacle ara nominat als millors guardons de teatre català.

Àmplies nominacions
En el seu moment, el muntatge va aconseguir un gran èxit de públic i va tenir una bona acollida per part de la crítica durant els dos mesos de la seva representació a l’escenari barceloní. Va estar també nominat en diverses categories als Premis de Teatre Musical d’Espanya, als Premis Broadway World Spain i va ser premiada com a millor musical als Premis de la Crítica de Barcelona 2015.


La gala dels premis Butaca, que reconeixen el millor teatre que es fa a Catalunya, se celebrarà el pròxim 23 de novembre al Teatre Principal de Barcelona. Serà llavors quan sabrem si els mataronins aconsegueixen el guardó.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...