04 d’octubre 2015

Cap de semana al Tantarantana



La gent
Una de les grans sorpreses de Tàrrega
2 i 3 d’octubre 20h
3 d'octubre 18:30h
SALA ÀTIC22
Pérez i Disla (Valencia)
Després de la gran acollida al Festival de Tàrrega, La Gent es podrà veure a Barcelona només tres dies.
El col•lectiu del què forme part em convoca a la participació. En llegir el mail he pensat que no tinc moltes d’assistir-hi, que serà una pèdua de temps. Però potser esta vegada serà difenent... La gent és tota una experiència grupal que qüestiona amb humor i sense benevolència el concepte mateix de participació, una reivindicació massa important com para no prendre-la de debò.  Finalista al premi de millor autoria revelació dels Premis Max. Un espectacle dins la gira 2015-2016 de la Xarxa Alcover.

Woyzeck caducat
En què ens converteix l'educació que rebem?
De dimecres a dissabte a les 21h
Diumenge a les 19h
SALA BAIXOS22
Roger Torns  (Catalunya)
Avui dia Woyzeck és vigent. Tan de bo algun dia no ho sigui. La companyia de Roger Torns s'atreveix amb el clàssic Woyzeck, del teatre alemany del segle XIX, per parlar de temes més actuals que mai. Com ens influeix l'educació? Què ens pot passar (o què ens ha passat) si l’educació es transforma en un exèrcit de gent funcional? Una posada en escena sorprenent on es barregen els actors reals i els titelles, l'humor i el drama.

MDA, Medeas amb cava
Qui és Medea avui dia?
dijous 1 d'octubre | 20h
Teatre dels argonautes (Catalunya)
Fa deu anys que Pepa/Medea va renunciar a una pacífica existència econòmica brindada per la seva família per acollir el jove Jàson iniciar-lo en el gaudi de la vida, i esperonant-lo per a que explotés el seu talent com a actor. Però aquests dies ja són lluny: Jàson ha triomfat en una sèrie de televisió i ha abandonat Medea per prometre’s amb la filla de Creont, un poderós empresari dedicat a la política Una Medea contemporànea, enamorada i rebutjada pel seu amant es veu arrossegada a una espiral d'odi de conseqüèncias tràgiques. Una Medea d'avui dia enfrontada al seu propi reflex.

Una ola en el armario
La nostra proposta de teatre familiar
3 d'octubre a les 18h
4 d'octubre a les 12h
Teatre Gurdulú (Madrid)
L'àvia Claudia, a la porta de la seva casa està arreglant cadires i espera que Berto vingui a visitar-la. I el Berto no pot passar un dia sense anar a veure-la per remenar dins el seu armari ple de sorpreses i tresors que guarda dins l'armari. Alguna vegada heu vist una onada dins un armari?

+ info

 atic22.blogspot.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...