23 de febrer 2006

La UE Mataró agafa oxigen davant el Sant Josep (84-61)

cap gros
20 febrer 2006
Els unionistes derroten al Sant Josep per 84 a 61 en una jornada en la que els rivals directes van fallar
per Salva Fernàndez - 20/02/2006 14:21

La UE Mataró va trencar la mala ratxa de vuit derrotes consecutives i amb una contundent victòria davant el Sant Josep per 84 a 61 agafa oxigen de cara a la lluita per la salvació. Els homes de Margall van fer un gran primer període, i tret del segon quart, sempre van anar per davant en tots els parcials. Jordi Ventura, amb set triples de dotze, es va convertir, un cop més, en l'ànima d'un equip que semblava haver tocat fons. Els Unionistes van fer-se amb una avantatge de dotze punts al acabar el primer quart, que va acabar en un total de deu punts de diferència just a la meitat del partit. La falta d'encert dels visitants, sobretot en el primer i el tercer quart, va sentenciar el partit que el Mataró no va deixar escapar en cap moment. El tercer i el quart quart van continuar amb el domini clar dels unionistes, que tenien amb Ventura des dels 6,25 i a Cuadrelli, a qui li va entrar gairabé tot, dos homes en estat de gracia. Margall:'els jugadors han fet pinya'El tècnic de la UE Mataró, Josep Maria Margall, creu que la diferència entre les altres jornades i aquesta és que 'els jugadors han fet pinya i s'han conjurat per treure això endavant'. Per ell, la victòria té molt de valor, ja que després de tantes males jornades, 'qualsevol mal parcial t'enfonsa un partit, i això es nota en la moral de l'equip'. Margall espera assenyala com a clau 'el proper partit per poder enganxar-nos al grup que tenim al davant', i és que la Unió és penúltima en un grup que baixen cinc equips.

La fitxa
UE Mataró: Paco Hernández (5), Xavier Costa (11), Roger Juan (12), Jordi Ventura (26) i Cuadrelli (17); Artur Magriñà (5), Marc Sobrepera, Sergi Homs (2), Moisés Casín (1), Jacob Molina, Edgar San Epifanio (3) i José Miranda (2).
CB Sant Josep: Balcells (2), Bayo, Masjuan (14), Fey (13) i Moreno (3); Tecul (10), Montserrate, Díaz (4), López (1), Galán, Gargallo (6) i Mañés (8).
Parcials: 23-11/17-19/22-12/22-19

Les noies de la UE Mataró derroten al Isla de Tenerife (65-55)
UE Mataró: Ana Sala (9), Elena Murcia (6), Laura Argemi, Rosa Maymi (4), Anna Carbo (16), Sussana de Miguel (3), Eva Vilarrubla (12), Mireia Chacón (8), Berta Bayarri, Begoña garate (2), Teresa Nicolás (5).
Isla de Tenerife: Katarina (4), VIrginia Maria (2), Laura Pinto, Isabel Kroctel (2), Laura Herrera (8), Marta ALvarado (3), Nadia Liliane (18), Christen May (14), Tamara Pérez (4).
parcials: 21-12/18-12/9-15/17-16

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...