27 de febrer 2006

La UE Mataró s'enfonsa davant el Monzón (88-79)

cap gros
27 febrer 2006

Un nefast tercer quart condemna als unionistes, que veuen com la salvació queda ja a tres victòries
per Salva Fernàndez

Cada cop és més difícil que la UE Mataró estigui, la temporada vinent, a la LLiga EBA. Els mataronins tenien un partit clau a Monzón davant un rival directe per la salvació, però la derrota per 88 a 79 deixa les coses molt malament pels mataronins. No només continuen penúltims, sinó que a més, la salvació queda ja a tres victòries, amb cada cop menys jornades per disputar. La UE Mataró va sortir disposada a endur-se el partit. Els mataronins van fer un joc molt ràpid i van disposar d'una eficacia que els va posar per davant en el marcador tant en el primer quart com en el segon. Els homes de Margall semblaven tenir el partit controlat, i ser més conscients que el Monzón del que es jugaven. El tercer quart va condemnar als mataronins. Un parcial de 25 a 15 va enfonsar a la Unió, que es va veure afectada per l'estratègia dels locals. Disset rebots en atac, 51 en total per part del Monzón, van ser claus per entendre la desfeta dels mataronins, que van patir molt per l'alçada dels seus contrincants. A més, al tercer quart el Monzón va fer una defensa zonal que va neutralitzar completament l'atac mataroní. Al final, una derrota molt dura que deixa la salvació molt lluny. Margall:
'Fa temps que no miro la classificació'
El tècnic de la UE Mataró, Josep Maria Margall, és conscient que la situació és molt difícil. El calellenc assegura que 'fa temps que no miro la classificació, només contra qui ens toca jugar cada setmana'. Margall assegura que ho tenen 'molt difícil, però ho donarem tot per anar al màxim i intentar tirar això endavant'.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...