29 de juny 2006

L'infantil femení de la UE queda tercer d'Espanya


28 de juny de 2006

El Mini A també ha quedat entre els millors equips a nivell estatal
Redaccio
Esports
L’equip femení de la UEM va aconseguir el passat diumenge dia 25 de juny un èxit molt important en assolir la tercera plaça al campionat d’Espanya infantil disputat a la localitat aragonesa d’Alagón.
Els dos equips participants es van repartir en quatre grups de tres equips i aquesta primera fase l’equip unionista la va iniciar amb un pas molt important en derrotar el Ros Casares de València per 65-64. Després va superar fàcilment l’Aros de León per 83-47 per assolir la primera plaça del grup.
Als quarts de final la UEM es va enfrontar el JET Terrassa, que l’havia privat fa unes setmanes del títol català, però en aquesta ocasió les mataronines es van imposar clarament per 76-52, plantant-se a semifinals. La porta a la final els la va tancar l’equip madrileny del Canoe que va guanyar per 86-73.
Després, el diumenge, la UEM va derrotar per un ajustat 71-69 l’Uni Caja Canarias per aconseguir la medalla de bronze en el campionat d’Espanya.

La classificació final ha quedat així:
1.- Cajacanarias;
2.- Canoe Madrid;
3.- UNIÓ ESPORTIVA MATARÓ;
4.- Uni Cajacanarias;
5.- Terrassa;
6.- Halcón Viajes;
7.- Ros Casares;
8.- Estudiantes;
9.- GEEG;
10.- Doctor Azúa;
11.- Akra Leuka;
12.- Aros León.
L’equip mataroní el van integrar les següents jugadores: Desirée Cejudo Llavador, Anna Antoja De Juan, Clara Solé Anglada, Mariona Ortíz Vives, Rosó Buch Rossell, Natàlia Parrón Iborra, Marta Solé Morgado, Aroa Illa Casarramona, Laia Martín Peña, Nuria Yela García, Aina Càrceles Juan i Marina Abad Armendares. L’entrenadora és Laura Lago i els ajudants Axel Illa Casarramona i Guillem García Llinés. El delegat és Joan Antoja Serra. Enhorabona per aquest gran èxit.El Mini A també està entre els millors d’EspanyaLa setmana passada comentàvem el gran èxit assolit pel Mini A en quedar sots-campió al Torneig Villa de La Roda a Albacete, que és com un campionat d’Espanya oficiós en una categoria que no disposa de campionat oficial.
Els components de l’equip autor d’aquesta gran gesta són: Albert Homs Aguilar, Albert Mola Calsapeu, Gerard Colomé De Gea, Xavier Altarriba Escandell, Albert Serratacó Sánchez, Julià Regader Villarroya, Pol Macià Ribot, Joan Melero Matas, David Zaragoza Maldonado, Marc Currius Comella, Martí Sancho Aymerich, Gerard Vila Chica. L’entrenador és en Jordi Ventura, i els delegats són Joan Mola i Mª Antonia Calsapeu.
Aquest equip, a part de l’èxit en aquest oficiós campionat d’Espanya, ha estat el millor equip Mini de Catalunya en la present temporada, on només ha perdut un sol partit en tota la temporada.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...