30 de desembre 2007

Girona ofereix 16 obres de teatre en la primera programació estable que fa per al públic infantil



www.avui.cat
21 desembre 2007

'TOCTOTPúblic' és el nom que rep la primera programació destinada al públic infantil i familiar que ha creat l'Ajuntament de Girona

Marina López
Girona

'TOCTOTPúblic' és el nom que rep la primera programació destinada al públic infantil i familiar que ha creat l'Ajuntament de Girona. Per al primer semestre del 2008, han elaborat una guia que aplega el conjunt d'activitats per a tots els públics que es fan tant a Girona com al Teatre de Salt.

En total, es podran veure 16 espectacles teatrals, 50 projeccions, dues visites al territori i una teatralitzada, tres activitats de creació plàstica, sis de creació audiovisual, 40 hores del conte, 28 minicontes dirigits a infants d'entre un i tres anys i 12 sessions del club de lectura.

A més, és el primer cop que el Teatre Municipal idea un cicle específic d'obres de teatre per a infants amb quatre propostes que es veuran al Centre Cultural la Mercè. La tinent d'alcalde de Cultura i Educació, Lluïsa Faxedas, ha destacat que aquesta programació respon a una demanda que els ciutadans fan "des de fa uns anys" perquè "es facin més activitats per a tots els públics".

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...