29 de desembre 2007

Homenatge al cinema clàssic en format clown amb la companyia Poca Feina


www.capgros.com
28 desembre 2007

El cicle Dissabte a les 11 presenta al Monumental l'obra 'Night Bus', basada en la pel·lícula 'Sucedió una noche'

per capgros.com


L'escenari del teatre Monumental acull aquest dissabte l'obra Night Bus, de la companyia Poca Feina. Es tracta d’una versió clown de la pel·lícula Sucedió una noche, un clàssic de la comèdia romàntica dels anys 30, dirigida per Frank Cagra i protagonitzada per Clark Gable i Claudette Colbert. El film narra la trobada en un autobús nocturn entre un periodista acomiadat de la feina i una hereva multimilionària que s’escapa de casa per reunir-se amb el seu estimat, la relació amb el qual no està gens ben vista per la família. Els dos es veuen obligats a compartir seient i a passar la nit junts. “És un homenatge al film en clau clown, per adults”, explica Quique de Benito, que comparteix protagonisme en l’obra amb Elena Andrés.
L’obra forma part del cicle Dissabte a les 11, que engloba les obres guanyadores de la setena convocatòria dels ajuts a la creació escènica, que atorga el Patronat Municipal de Cultura. Enguany es representen tres peces, del total d’onze projectes que s’han presentat a la convocatòria.

Dissabte, dia 29. A les 11 de la nit al Monumental. Entrada gratuita

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...