28 de desembre 2007

Sergi López i Toni Albà, als «Pastorets» de Sant Pere de Ribes



www.vilaweb.cat
25 desembre 2007

MÍRIAM DE LAMO.
Sant Pere de Ribes

+ Toni i Guillem Albà, als Pastorets del 2003.
Foto: HEIKE LOHNEIS

Els actors vilanovins Sergi López i Toni Albà protagonitzaran «Els Pastorets» al local de l'entitat ribetana El Ger de Sant Pere de Ribes. La falta d'un espai teatral per representar l'obra a Vilanova i la Geltrú ha obligat els intèrprets a «exiliar-se» al municipi veí. El mateix títol de l'obra, Pastorets a l'exili. (cercant posada), ironitza sobre el problema, que de ben segur que tindrà alguna menció durant l'obra. I és que si alguna cosa caracteritza els pastorets dels actors vilanovins és el sarcasme i l'humor, farcit de referències locals, amb què ja van posar-se el públic a la butxaca el Nadal del 2002 i del 2003, quan van representar l'obra al Teatre Principal de Vilanova (actualment pendent d'una remodelació).

A banda de Sergi López i de Toni Albà, que es posaran a la pell de Satanàs i Rovelló respectivament, el repartiment dels pastorets estarà integrat tant per actors professionals (Guillem Albà, Helena Pla, Marta Bayarri) com per aficionats. L'obra es representarà els dies 27 i 28 de desembre, i 3 i 4 de gener, a les deu de la nit. Les entrades, que s'han venut al preu de deu euros, estan esgotades des de fa dies. En total, uns 300 espectadors per sessió podran gaudir de Els Pastorets a l'exili.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...