29 de setembre 2008

Aguirre fitxa Boadella per dirigir el Teatro del Canal

www.avui.cat
16 de setembre de 2008

El Teatro del Canal, que pertany al Canal de Isabel II (empresa pública dependent de la Comunitat de Madrid) estarà operatiu a final d'aquest any o principis del 2009, després de sis anys d'obres i quatre de retard

EFE
Madrid

El dramaturg català Albert Boadella serà el director del Teatro del Canal, la nova seu de les arts escèniques de la Comunitat de Madrid, segons han confirmat fonts de la Comunitat.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, té previst anunciar avui dimarts a l'Assemblea de Madrid aquest nomenament durant el seu discurs del debat sobre l'Estat de la Regió.

El Teatro del Canal, que pertany al Canal de Isabel II (empresa pública dependent de la Comunitat de Madrid) estaran operatius a final d'aquest any o principis del 2009, després de sis anys d'obres i quatre de retard. El pròxim 23 de setembre se'n farà la presentació oficial.

El Teatro del Canal, dissenyats per l'arquitecte Juan Navarro Baldeweg, combinen dues sales de representació i un centre coreogràfic, amb una superfície construïda de més de 35.000 metres quadrats i sobre una parcel·la de 8.750 metres quadrats a la confluència dels carrers Cea Bermúdez i Bravo Murillo.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...