26 de setembre 2008

Joan Gonzàlez: ‘el temps d’adaptació determinarà on estarem’


www.capgros.com
25 de setembre de 2008

El femení del Platges de Mataró debuta aquest cap de setmana a la Copa Catalunya mentre que el masculí visita el Monzón

per Salva Fernàndez

Joan Gonzàlez, entrenador de l'equip femení
L’equip femení del Platges de Mataró debuta aquest dissabte 27, a les 19.15, a la Copa Catalunya davant el Resir Reus Deportiu. El conjunt que dirigeix Joan Gonzàlez, que compta amb una plantilla totalment renovada a excepció de dues jugadores, és tot un incògnita de cara a la temporada que els espera. “Tenim bones jugadores, però és un equip totalment nou i això farà que tardem a funcionar”. Gonzàlez creu que el període d’adaptació de l’equip com a bloc serà clau per saber que donarà de sí aquesta temporada: “on estarem ho decidirà el temps que estiguem per acoplar-nos. Si és aviat, lluitarem pels llocs de dalt, si no, estarem una mica més avall”. El tècnic està content amb la pretemporada duta a terme per les unionistes, que van iniciar els entrenaments el 25 d’agost. “Hem fet bastants amistosos; vam començar no gaire bé perquè teníem al davant de lligues superiors però amb rivals de la nostra talla hem tingut sensacions bones i sobretot molta predisposició de les jugadores”.

El primer rival, el Resir Reus Deportiu, és tot una incògnita. “Sabem molt poques coses d’ells, ja que han pujat aquest any de Primera Catalana”, explica Gonzàlez, que destaca “les bones jugadores en joc interior” del rival reusenc. El debut a casa del Platges de Mataró femení serà el proper dissabte, dia 4, davant el CB Cornellà. L’horari habitual dels partits al Josep Mora serà a les 19.00h de la tarda.

El masculí visita el Cosehisa Monzón
El Platges de Mataró masculí disputa aquest cap de setmana el seu primer desplaçament a la Lliga EBA. El conjunt mataroní visita el Cosehisa Monzón, un rival complicat a casa seva que a més arriba després de perdre per un contundent 73-56 davant el Santfeliuenc. Els d’Albert Illa ja saben el que és guanyar al Pavelló ‘Los Olímpicos’ de Monzón, Osca. La temporada passada, en el darrer partit del 2007, l’equip unionista va guanyar per un clar 77-93. En l’últim enfrontament amb els aragonesos, però, l’equip va perdre 64-69 en un partit que era seu.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...