30 de setembre 2008

Annie


Totes aquelles nenes de l’Entitat de entre 7 i 13 anys que vulguin participar a les proves per sortir al musical Annie, a representar a Sala Cabañes per les Fires del 2009, queden convocades el proper dissabte 4 d’octubre a les 19.00 hores , a la Saleta. Allà se'ls hi facilitarà les peces per fer la prova. També, el mateix dia i hora i fins les 20.30,hi haurà un assaig obert perquè totes les participants hi puguin accedir, a les proves amb les mateixes possibilitats.

L’assaig estarà dirigit per la Georgina Blanch, directora musical de l'espectacle.

Les proves per escollir Annie i les seves companyes d’orfenat seran el proper diumenge 12 d’octubre a les 18.30 hores al Centre.

Busquem un grup que no sobrepassi les quinze persones.

Les nenes que surtin escollides hauran de tenir una disponibilitat total pel assajos a partir del mes de Gener i, serà incompatible amb altres activitats que facin perdre molts caps de setmana.

També és probable que hi hagi algun assaig entre setmana en horari “prudent” (20.00 a 21.30 hores)

Per qualsevol dubte
ablanchjoseph@gmail.com


Tots aquells elements de la Secció que vulguin optar a alguns dels papers del muntatge


Miss Hannigan
Bundles
Grace
Senyor Warbucks
Lily
Roster
Etc. ...

Es prega ho facin saber el més aviat possible a través de correu electrònic
ablanchjoseph@gmail.com


Ballarins - nes / cantants

Annie també necessita un cos de ball de i cant per això, tots aquells nois i noies i, no tant nois i noies, que tinguin temps i aptituds per cantar i ballar a l’hora i, tinguin ganes de sortir al musical, ho han de fer-ho saber el més aviat possibles a:
ablanchjoseph@gmail.com


Gràcies

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...