30 de setembre 2008

El Teatre Centre de Manlleu assoleix un notable èxit en la seva aventura italiana


www.osona.com
15 de setembre de 2008

El grup del Teatre Centre de Manlleu i la companyia de teatre Ronzinante de Merate (Itàlia) han representat, aquest dissabte a Itàlia (foto), l’espectacle “Al mateix temps (Allo stesso tempo)”, que es va estrenar la passada festa major de Manlleu. L’obra ha estat acollida amb una gran resposta del públic, uns 300 espectadors que han omplert l’aforament del Collegio Manzoni de Merate, en les dues funcions que s’han ofert.
Com a mostra de la repercusió que la proposta artística ha tingut a Itàlia, cal destacar el reportatge que en va fer la cadena televisiva pública RAI 3, amb entrevistes als dos directors, Jordi Arqués i Stefano Panzeri.
- Notícies publicades

“Al mateix temps (Allo stesso tempo)” ha estat un projecte de creació que ha implicat, a banda dels 17 actors (10 de catalans i 7 d’italians), més d’una quarantena de persones, que han tingut cura de la part técnica, artística, logística i de producció.

En els dies que el grup manlleuenc ha estat a Merate han estat rebuts i obsequiats per l’alcalde de la localitat, Giovanni Battista Albani, en el marc del procés inicial que ha de culminar amb l’agermanament entre les dues poblacions. En aquest sentit, cal destacar la presencia a Merate del regidor de Cultura de Manlleu, Josep Mas.

Després d’haver portat a terme un projecte tan ambiciós i de tanta envergadura, les dues companyies volen donar continuïtat a la seva relació amb noves propostes conjuntes. En aquest sentit, la presidenta del Teatre Centre, Dolors Collell, ha convidat la companyia Ronzinante a participar en l’espectacle que estrenarà el nou Teatre Centre, ara mateix en construcció.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...