25 de setembre 2008

Joan Gallart estrena "Sexe, amor i literatura" al Versus Teatre

http://diarimaresme.com
17 de setembre de 2008

L'autor i director maresmenc Joan Gallart va estrenar aquest dimarts 16 de setembre l'obra teatral "Sexe, amor i literatura". La funció, interpretada per la Companyia Donsamí Magradat, es representarà fins el proper 5 d'octubre al Versus Teatre de Barcelona.

Preestrena al Maresme

Aquesta obra va ser preestrenada el passat juny a la biblioteca Serra i Moret de Pineda de Mar i el mes de juliol a la sala gran de la Masia de Can Ratés de Santa Susanna. La interpretació és a càrrec de la Companyia Donsamí Magradat, formada per Xevi Gómez i David Verdaguer. Els dos actors, així com el director i escriptor de l'obra, Joan Gallart, són membres estretament vinculats al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.

Sexe, amor i literatura

L'obra explica la història d'un policia que intenta aclarir el presumpte assassinat d'un home. El principal sospitós és el company sentimental del mort, un professor de literatura. Però aquest professor exercirà una gran atracció damunt del policia, perquè serà també, per a ell, un professor en l'art de la seducció. El policia descobrirà doncs, les arts d'amor que intentarà posar en pràctica davant d'un advocat neuròtic que segueix una teràpia, recomanada pel seu psicoanalista, per tal de curar la seva incontinència sexual.

Barreja de Veritat i ficció

Veritat i ficció, realitat i literatura, es barrejaran en la investigació del cas. Segons Joan Gallart, es tracta, per tant, d'una obra policíaca, "però també d’un viatge iniciàtic cap a la descoberta d'un mateix".

per RedaccióAquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la Ramon TexidóAquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...